![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Miasto: Śląsk
Motocykl: CRF1000 D2
![]() Online: 10 godz 37 min 41 s
|
![]()
Witam,
Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad kursem off- brałem pod uwagę w sumie 3 miejsca akademia enduro, chłopaków z [N]duro i Zbycha z AdvAcademy. Finalnie wybór padł na AdvAcademy ze względu na cenę, pierwsze opinie i bliskość - południe Polski (chociaż z tego co wiem to szkolenia są tez pod Wawa, Wro i Gda). Chciałem się podzielić wrażeniami z 2 dniowego kursu ze Zbychem w ADV academy. Co prawda nie byłem w innych szkołach dlatego fajnie by było się podzielić tutaj jak to gdzie indziej wyglada! Co do ADVAcademy Szczerze polecam, takie elementy były na szkoleniu-przede wszystkim balansowanie i pozycja na motocyklu+dostrojenie moto pod siebie, sposób manewrowania motocyklem w off, hamowanie, przyspieszanie, podjazdy (w tym sytuacje awaryjne), zjazdy, pokonywanie zakrętów w off i to co najlepsze piach na Pogorii-na tym kursie jest tylko podstawa jak przejechać. Zakręty są na level 2 na który napewno się wybiorę w przyszłym sezonie. Podczas kursu pare krótkich tras enduro co tez daje fun. Okazuje się ze naszymi krowami wszędzie przejedziemy (z głowa), chociaż jeszcze trochę umiejętności brakuje ![]() ![]() Jak ktoś był to pójdziecie się swoimi opiniami. Jeśli ktoś był w innej szkole to dajcie znac jaki jest program. Z tego co wiem to Zbychu organizował tez specjalnie dla nas szkolenie ale chyba pod Gdanskiem-jak ktoś był to niech się podzieli wrażeniami! Dodatkowo mamy zniżkę z forum wywalczona przez kolegów jak się dowiedziałem-o czym sam Zbychu się przypomniał! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Hej.
mamy wątek zbiorczy do opisywania szkoleń: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=32582 walnij w nim swoją relację, żeby wszystko było razem.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
ADVacademy.pl rabaty | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 18 | 09.02.2023 14:59 |
TDM 900 opinie-wrazenia | kuras | Inne - dyskusja ogólna | 14 | 22.02.2013 20:41 |