![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
zdradziłem afre
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Radom
Motocykl: XT600Z 3aj + B12
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 15 godz 38 min 53 s
|
![]()
Cześć,
od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie upolowanie Tygrysa ![]() Konkretnie rozglądam się za 955i, czyli już starym sprzętem. Szukam turystycznego enduro do dopełnienia stajni. Na rzie do dalszych wyjazdów we dwoje wystarczał Bandit 1200 i z nim się nie rozstaniemy. Boczne drogi zwiedzaliśmy Tenerką XT600Z i ona też ma dożywocie a używana będzie do latania na lekko i solo. Brakuje nam sprawnego, oszczędnego turystyka o dużym zasięgu z możliwością jazdy we dwoje po drogach niższych kategorii. Nastawiałem się na Viadro, jest wygodne, duże, ale do bólu grzeczne i wręcz nudne. GS 1100 niby ok, ale jakoś nie mogę powstrzymać wewnętrznej niechęci.... Wszelkie VStromy odpadają w przedbiegach. Tylko Tygrysem nigdy nie jeździłem. Mam na oku dwie sztuki: Zielony Tygrys ![]() https://www.olx.pl/d/oferta/motocykl...5-IDPRQzd.html oraz ubrany całkiem konkretnie ale od handlarza ![]() https://www.otomoto.pl/oferta/triump...-ID6EOYS5.html Będę wdzieczny za wszelkie sugestie i uwagi ![]() Pozdrawiam,
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Daruj se te kufry. Dokupisz sakwy do bylejakiego stelaża. Obejrzeć i tak trzeba oba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 21 godz 28 min 8 s
|
![]()
od MotoPKO brałem skuter, Kymco Xciting 500i, zgodny z opisem, dobry kontakt, fatalny transport. Przywieziony na pace z plandeki, przypięty do burty, podrapany, popękane plastiki, złamany błotnik. Sprzedający obejrzał zdjęcia, ponarzekał i zapewniał że był zapakowany inaczej, na innym samochodzie... koniec końców spuścił trochę z ceny, ja estetą nie jestem, skuter lata u mnie do dzisiaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zdradziłem afre
Miasto: Radom
Motocykl: XT600Z 3aj + B12
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 15 godz 38 min 53 s
|
![]()
Dzięki za odpowiedzi, temat do przemyślenia ;-)
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Tiger spoko do turystyki. Nie jest tak duży jak inne w tej klasie, całkiem poręczny chociaż waży niemało. Silnik petarda, moment obrotowy robi robotę. Wygodna kanapa i pozycja.
![]() |
#6 |
Miasto: Monschau / Radoszewice
Motocykl: RD07
Przebieg: 42000
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 22 min 3 s
|
![]()
Tiger jezdzi troche jak elektryk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Tylko ten dźwięk pracy silnika...jak garść gwoździ w betoniarce ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Triumph Tiger 800 XCX | irekafrica | Inne - dyskusja ogólna | 53 | 22.04.2023 12:03 |
Triumph Tiger 900 | JarekO | Inne - dyskusja ogólna | 33 | 31.05.2020 17:35 |