![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Nowa Sól
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 19 godz 4 min 48 s
|
![]()
Cześć!
Lepiej późno niż wcale! ;-) W końcu poczyniliśmy pierwsze przygotowania do VI Zlotu Motocyklowego w Zwierzyńcu - to już 6 lat, odkąd po raz pierwszy spotkaliśmy się pod zwierzyniecką wiatą, piekliśmy kiełbasy, jeździliśmy po opuszczonych fabrykach i... spotkaliśmy leśnego strażnika, którego chcieliśmy ZJEŚĆ! ![]() ![]() 28.08.2009 r. Nasz zlot się nieco rozrósł, wydoroślał, ale - mamy nadzieję - nie zatracił swojego pierwotnego, dzikiego uroku. Jest łąka, jest wiata, ognisko, kiełbasy, płonące beczki przy których można przystanąć, są namioty, pieczony dzik, a w sobotę wycieczka i kilka rockowych koncertów... a przede wszystkim Wy - bo od Trampków i Afryk wszystko się zaczęło! ![]() ![]() 03.06.2014 r. Tak więc koszulki zamówione, sponsorzy poinformowani, wycieczki się klarują, a dzik drży ze strachu! Szykujcie się na oldskulowy zlot - zapraszamy! Więcej info wkrótce...
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Dabrowa G.
Motocykl: RD07a DRZ 400E
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 10 godz 6 min 16 s
|
![]()
Polecam super atmosfera!Szkoda że nie dam rady w tym roku pojechać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: RD03 + CB 700SC Nighthawk '84
Przebieg: 60k
![]() Online: 6 dni 2 godz 4 min 49 s
|
![]()
Pozycja obowiązkowa w kalendarzu.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
![]()
Byłem w 2010 i do dziś pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
![]() Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
![]()
A który to Zwierzyniec?
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]()
Ten koło Nowej Soli, na zachodzie PL.
Marzy mi się by w końcu zawitać, nie wiem jednak czy robota mnie puści w tak odległy zakątek kraju... a jechać tyle by wpaść na 12h to grzech trochę ;(
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 1 godz 13 min 57 s
|
![]()
Ja jak co roku wybieram się offem z Poznania. Zapraszam chętnych do przyłączenia się.
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: Warszawa
Motocykl: Transalp 650
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 16 godz 38 min 4 s
|
![]()
W zeszłym roku było w pytę... więc będę próbował pojawić się i w tym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Nowa Sól
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 19 godz 4 min 48 s
|
![]()
Cześć!
Cieszę się, że do nas wracacie! Zrobimy wszystko żeby Was nie zawieść, by zachować tą miłą tradycję! Oldskulową atmosferę, ciekawą wycieczkę, dobre jadło, rockową muzę i niską cenę! ![]() Już mogę powiedzieć, że cena się nie zmieni - 80 zł za trzy dni, z jedzeniem (piątek kolacja, sobota śniadanie-obiad-kolacja, niedziela śniadanie), koszulkami, pinsami i innymi drobiazgami. Wycieczkę zrobimy do DAG'u, jak na pierwszym zlocie. Niewiele osób widziało to-co każdy powinien zobaczyć! Resztki niesamowitego kombinatu DAG Alfred Nobel! Następnie udamy się do STALAG'u LUFT III 1942 - 1945 z którego nastąpiła brawurowa ucieczka uwieczniona w filmie "Wielka Ucieczka" ze Stevenem McQuinem! ![]() DAG Alfred Nobel ![]() STALAG LUFT III Zespoły zagrają nam dobrego rocka. Koncerty odbędą się w sobotę. W piątek ognisko, kiełbaski, piwko, pogaduchy i ewentualnie gitarka - być może bongosy ![]() W sobotę - Ten Rupees - dużo coverów, trochę własnych kawałków, generalnie tradycja na naszym zlocie! Później dwa zespoły z jednym charyzmatycznym wokalistą - Ancikiem, którego jestem wielkim fanem za świetne teksty, charyzmę i wokal. Będą to Muzzolla i Q4. Damy też szansę młodej rockowej kapeli - Cornea Tree... Jeszcze raz zapraszam w imieniu całej naszej zwierzynieckiej grupy - www.motozwierzyniec.pl!
http://www.motozwierzyniec.pl - imprezy i spotkania motocyklowe, które robię wraz z kumplami Ostatnio edytowane przez danek : 29.06.2014 o 00:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: RD03 + CB 700SC Nighthawk '84
Przebieg: 60k
![]() Online: 6 dni 2 godz 4 min 49 s
|
![]()
Heja. A zapisy na zlot i wpłata kasiory jakoś z wyprzedzeniem czy z wolnej ręki na bramce?
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Koniec lipca 2014...Gruzja, Armenia, może Irak... | olecki79 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 09.07.2014 12:12 |
nocleg Zamość, Zwierzyniec, Lublin | stanley | Kwestie różne, ale podróżne. | 4 | 06.08.2013 16:39 |
Zwierzyniec Odrą z Bytomia Odrzańskiego do Eisenhuettenstadt | Zwierzyniec | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 1 | 04.10.2011 20:17 |