![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Jak wielkie było moje zaskoczenie kiedy czekając kilka miesięcy na ww. spodnie okazało się jak je otrzymałem że nie maja już miejsc do wsadzenia ochraniaczy
![]() Czy macie inne propozycje podobnych spodni (do butów) ale z możliwością wsadzenia ochraniaczy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2014
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 10 godz 50 min 24 s
|
![]()
Klim dakar OTB
😃 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 42 min 0
|
![]()
A to nie lepiej sobie założyć ochraniacze na nogi po prostu? Ja tak dokładnie zrobiłem z Dakar ITB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 22 godz 50 min 55 s
|
![]()
Popieram, zwłaszcza że ochraniacze/ortezy można sobie dofinansować kupując jakieś tańsze spodnie MX.
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Mnie ortezy nie potrzebne, jeżdzę ON a spodnie KLIM Dakar sobie upatrzyłem do zestawu z kurtką BMW bo spodnie od kompletu BMW są tak szerokie że mnie na maksa denerwują
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 42 min 0
|
![]()
Ale te ochraniacze wsadzane w te kieszenie spodni to lipa jest. Ja też w ortezach nie jeżdżę na szczęście nie muszę ale porządne ochraniacze na nogi zakładam. W szczególności do spodni typu ITB gdzie zakładasz porządny but enduro nie pasują mi jakoś te wkładane gąbki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 25 min 9 s
|
![]() Cytat:
![]() https://klim-polska.pl/product/spodn...-jackson-pant/ 4 kieszenie, w tym 2 duże cargo na udach zapinane na zamek Regulowane kieszenie na ochraniacze kolan oraz bioder Jak dla mnie idealne portki do lajtowej jazdy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 14 godz 36 min 8 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 25 min 9 s
|
![]()
Tak podają dystrybutorzy: Moto-Tour, Defender
ale przede wszystkim na stronie producenta: https://www.klim.com/search?keywords=jackson "Armor System: Adjustable pad pockets for knees and hips (pads sold separately)"| nie wiem dlaczego Klim Polska nie chwali się tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Osłona łydki lub spodni | wojtekm72 | Wszystko dla Afryki | 237 | 15.01.2017 19:06 |
Kolor spodni | trafior | Ciuch Afrykańczyka | 18 | 09.12.2016 01:57 |