![]() |
|
Archiwum Tylko do przenoszenia starych postów |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
![]() Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
![]()
Panowie, wujek z USA przyjeżdża na Święta, więc dałem mu zadanie wyszukania dla mnie TCX Infinity, no i chłop się postarał i znalazł w jakimś sklepie wyprzedaż.....ale kurde same wielkie jakieś.
Jest rozmiar europejski 49, 50 i 51.... Noszę 46, więc trochę się boję, że będą za duże, bo wkładka ma ok. 32 cm. ![]() Może ktoś za Was chce, aby mu taki sprzęt dostarczyć do PL ![]() Wujas bierze dużą walichę, ale tylko majtki zabiera ![]() Cena w przeliczeniu na złote to 700 pln + dostawa kurierem w Polsce wyjdzie z 20 zł. Jak coś, ktoś, to dzwońcie 50jeden 133 66jeden SpideR
#2 |
![]() |
![]()
spider2you
sam rozmiar 49 jakieś 2-2,5cm więcej od Twojego rozmiaru. Imho dużo za dużo, nawet przy zakładaniu gruuubej skarpety. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
![]() Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
![]()
Czyli 49 sobie darować?!
Miałem Alpiny Tech6 48 i były dobre, czyli wychodzi na to, że TCX ma normalne wymiary. Dobra, może ktoś chce sobie zamówić? Dawać znać na ![]()
#4 |
![]() |
![]()
Czy darować to nie wiem. Jak będą za duże, to może być kłopot z odsprzedaniem takiego rozmiaru
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nie chce odpalić | swieczek | Uklad paliwowy i wydechowy | 13 | 19.09.2010 14:10 |
nie chce palić | cwajdek | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 02.09.2008 13:18 |