![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Przeworsk
Motocykl: RD07
![]() Online: 2 dni 16 godz 57 min 47 s
|
![]()
Witam.
Czy ma ktoś jakieś namiary na śruby jak temacie? Przeleciałem ostatnio na piachu przez kierownicę tak niefortunnie, że ręką zgarnąłem ze sobą szybę. Była mocowana śrubami z tworzywa. Super sprawa bo zerwało wszystkie łby i szyba calutka wróciła na swoje miejsce. Ale już mocowana śrubami z kompletu oxforda. To są metalowe śruby. Szukam od jakiegoś czasu zapasów z tworzywa ale jakoś nie trafiłem jeszcze. Może ktoś ma sprawdzony namiar? Pozdrawiam wszystkich Marek |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
ASO Yamaha...kiedys kupowalem za chore pieniadze...zdarzylo mi sie to samo co Tobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Zabrze
Motocykl: ATAS 2019
Przebieg: 11000
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 24 min 33 s
|
![]()
Sprawdz sklepy modelarskie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]()
Na aliexpress jest tego zatrzęsienie. Nie wiem jak z jakością.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Zabrze
Motocykl: ATAS 2019
Przebieg: 11000
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 24 min 33 s
|
![]()
Aa, no i TME, od nich bralem kilka razy. Sprawdzilem, sa dostepne M5 w roznych dlugosciach, material poliamid. Bardzo dobra jakosc. Przy zamowieniu trzeba patrzec na ilosc minimalna, czasem jest to 100 sztuk
![]() Tu przykladowo filtr dla M5 dlugosci 10 mm, zwroc uwage na to jaki leb najbardziej Ci pasuje -stozek albo walec. https://www.tme.eu/pl/katalog/sruby_...2%3A1475434%3B |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzięki. Nie pomyślałem o tme, a czasem zamawiam u nich elektronikę. Nie będę na metalowych przykręcał bo zbyt kiepski ze mnie kierownik na piachu
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Kupiłem w abc-rc ostatnie 10 sztuk. W tme nie mieli na stanie. Dopiero za jakiś czas będą. Na krótsze niż 16mm nawet nie patrzyłem. Ale opłaca się kupić w tme 100szt. bo cenowo spoko wychodzi. Można z kimś na spółkę kupić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gumy - śrubki mocowania owiewek lub szyby | slafo | Wszystko dla Afryki | 59 | 29.05.2018 11:25 |