![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Pracuj uczciwie dla dobra swego kraju- dostaniesz rentę , bilet do raju
![]() Zarejestrowany: Mar 2015
Miasto: Dzierżoniów
Motocykl: RD03
Przebieg: 12 000
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 11 godz 21 min 15 s
|
![]()
Witam . Urlop nadchodzi pomału i chcę z kobita na afryce objechac te 2 miejsca . Mieszkam między Wrocławiem a Kłodzkiem . Raczej nie chcę jechać autostradą , bo mnie to nudzi i nic się nie dzieje . Pytanie do kogos z tamtych stron - którędy warto pojechac , żeby traska była fajna turystycznie . Ewentualnie co warto odwiedzic / zobaczyć będąc tam motocyklem . Wiem ze w Bieszczadach to duża i mała pętla , ale jak , którędy to nie mam pojęcia
![]() ![]() Kiedyś byłem Nad Jeziorkiem Czorsztyńskim i zawsze chętnie tam wracam co roku , ale nie mam pomysłu gdzie by tam pojęździć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: RLU
Motocykl: RD04
Przebieg: niski;)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 15 godz 29 min 53 s
|
![]()
Piękna wycieczka się szykuje, już zazdroszczę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Mała Polska
Motocykl: RD07a
Przebieg: 41214
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 20 godz 47 min 9 s
|
![]()
Jest plan na Bieszczady od 19.08.A właściwie to nie ma planu. Dwa, trzy dni a później Roztocze.
![]() |
#4 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 21 godz 25 min 0
|
![]()
Wazne jest tak sobie skromnie mysle, aby sprecyzowac, co znaczy trasa turystyczna i dla kogo? Zuma i jedna osoba, czy dwie, to ie to samo co At z plecakiem czy w samotke...
Jesli lubisz twarde i czarne to koledzh z forum malo pomoga... Zabawa zaczyna sie tam, gdzie konczy sie asfalt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mirek - ja z kobitą na jednej afryce z tobołami , więc wiadomo ,jakiś ciężki off odpada.
Takie myśle asfalty boczne a żeby widoki były w miare ok - ewentualnie jakis szuter . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: RLU
Przebieg: niski;)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 15 godz 29 min 53 s
|
![]()
Uderz do Voxan69, zna piękne traski w Bieszczadach szeroko pojętych
![]() Ostatnio edytowane przez Rojek : 12.07.2015 o 00:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Błażowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 26 min 58 s
|
![]()
https://www.google.pl/maps/dir/Dukla...49.4303242!3e0
Początek w Dukli, przez Jaśliska do granicy z SK lekki szuterek (zadupie straszliwe, i jak planujecie namiot to na granicy świetna miejscówka, jest nawet wiata), kilka pierwszych kilometrów na SK szuterek, dalej sam asfalt. Od Radoszyc wjeżdżacie na pętlę bieszczadzką. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzięki - o to mi chodziło
![]() ![]() Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Błażowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 26 min 58 s
|
![]()
Oj Stary, dużo dobrego jest np;
https://www.google.pl/maps/dir/49.14...a=!4m2!4m1!3e0 W Nasicznem koło Nadleśnictawa w prawo(jadąc od Brzegów G.) zaczyna się(dacie radę we dwoje z tobołoami) piękny szuterek, (nie ma znaku zakaz wjazdu, jednak lepiej zapukać do Nadleśnictwa i zamienić dwa MIŁE słowa) i wiedzie poprzez wysiedloną wioskę(Akcja Wisła) Caryńskie do schroniska Koliba. Tam było by wybornie obstalować nocleg, a rankiem z buta na połoninę ![]() https://pl.wikipedia.org/wiki/Przys%..._Cary%C5%84ski |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
601493080
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Motocykl: XL600
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 8 godz 11 min 58 s
|
![]()
Kolibę bardzo polecam i potwierdzam, że da się tam dojechać swobodnie motórem. Ja dojechałem dokładnie o północy.
To ja się podczepię z pytaniem, mam idiotyczny pomysł, jak zawsze zresztą, czy da się przejechać motórem przez (chyba nieeksploatowany) tunel kolejowy-graniczny ze Słowacją w Łupkowie? O tutaj: https://www.google.pl/maps/dir//49.2...a=!4m2!4m1!3e0 Ja sobie planuję takie coś na 16-17 lipca, tylko nie wiem jak sprawdzić które drogi mają zakaz wjazdu? https://www.google.com/maps/d/edit?m...78&usp=sharing Ostatnio edytowane przez Złom : 13.07.2015 o 01:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Bieszczady | bartol44 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 03.06.2015 00:26 |
Baja, Meksyk,moze dalej.....2 lata pozniej (spóznialscy) | szklana | Trochę dalej | 15 | 07.05.2011 09:03 |