|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
07.04.2009, 00:20 | #1 |
KOCYK dla kruloffej
no wiec tak. zeby nie bylo ze jestem niewdziecznym bydlakiem wracam do dyskusji sprzed kilku miesiecy nt. pokrowcow i inkszych derm na krolowo: zapodalem ja wtedy watek nt. plandeki jakowejs zeby kto dopomogl mnie gupiemu wybrac tako plandeke.
watek jak to wontki majo we zwyczaju pode koniec zimy szczez i nie dowiedzialem sie zbyt wiele ino ze trza szukac. poszukalem i efekty onych poszukiwan oczom waszym kce ukazac jako ze radujo one mie niepomiernie co rano jak z mojej krulowy kordłe sciagnowszy obudzam jom siwiatu oznajmujonc ryceniem łokrutnym ze dzien cas zacac... dodam ze te plandeke swojom zakupilem ja na portalu ineternetowym co sie aregło zwie i ze ten co jom wyprodukowal nie je muj śwagier i nie mo nic wspulnego z mojom siostrom bo bym mu leb ukrecil. a tak wogle to ja jedynak jestem. a ta plandeka to mi sie widzi ze wyglada tak. a pod niom je moja krolowo z puzderkiem na tyle: http://picasaweb.google.com/matjaswr...78493355165010 tak juz zupelnie serio i po polski naprawde jestem zadowolony i polecam wszystkim tym ktorzy z jakiegos wzgledu finansowego lub z przekonan trzymac musza krolowa pod chmurką. gratis dostalem jeszcze worek na calosc i dwa dlugie pasy kompresyjne. calosc sklada sie do formatu takiego ze mieszka bez problemu z integralem nolana i plecakiem 15l w tylnym kufrze. dodatkowo koles ktory to szyje sprzedaje pasy zastepujace kamizelki. pasy sa zrobione z odblaskow mikropzyzmatycznych 3M i nieprzyzowicie daja po galach. rowniez polecam. bardzo polecam. a tak wogle to pozdrawiam matjas
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 07.04.2009 o 00:26 Powód: bo tak. bo sie zdjecie nie wkleiło :( |
|
07.04.2009, 00:32 | #2 |
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
no tak to sie zdjec wkleic nie da... Musisz doczytać w poradach
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
07.04.2009, 00:43 | #3 |
wim wim doczytowuje. narazie to je śnurek jeno
m
07.04.2009, 09:58 | #4 | |
Miasto: gdzie?
Motocykl: ?? tak, to niewykluczone ale dokładnie to nie pamiętam
Przebieg: tak
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 dni 6 godz 1 min 21 s
|
Hmmm.....
Wspaniale, wprost wyśmienicie. Rzekłbym nawet magnifique! Cytat:
Twój sukces jest wart głębszego namysłu. Chwili zadumy wręcz.
#8 W podpisach nie warto pisać byle czego. Tylko same mądrości. #5 A jak się komu nudzi to niech sobie coś w Świątyni poczyta. Ostatnio edytowane przez AdaM72 : 07.04.2009 o 10:17 Powód: a bo coś się z linkami kiepściło |
|
07.04.2009, 13:30 | #6 |
widzę Adamnie że zdjęcia Pastóchowego Baggesta ciesza sie ogromnym wzieciem po obydwu stronach odry
co do linka to proszę bardzo oto on. sprzedawca bardzo uczciwy i świetny kontakt z gościem. te pasy jako pisalem wyzej. polecam rowniez tamże: http://www.allegro.pl/item594792527_...l_gratisy.html jak sie linek zdezaktualizuje za czas jakis sprzedawca wabi sie 'VeryTrend' i tak mozna go szukac. zapomnial mi doslac worezia do spakowania to posypal czym predzej glowe popiolem i worek za dwa dni byl u mnie. a z samej plandeki jak pisalem jestem zadowolony. miesci sie pod niego afri z trzema kuframi i nawet na kola sie nie syfi jak pada deszcz. no i pomoc to pewnie niezastapiona na zlotach wszelakich jak sil na rozlozenie namiotu nie wystarczy pozdrawiam mocno matjas