|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
31.01.2012, 08:21 | #91 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
Online: 1 miesiąc 21 godz 53 min 22 s
|
>>A mnie się nie podoba wasza wredna gęba ...<<
cytata z kingsajza CALGON RULEZ !!!! ZAZIGI TEŻ !!!! A w ogóle wszyscy co dupę ruszają i wszyscy co robią coś dla innych !!!!! ło !
31.01.2012, 15:28 | #92 |
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 dni 5 godz 49 min 21 s
|
Fxrider napisał:
"A tak najbardziej to przykro mi z powodu tego jak się musi czuć Czosnek" Odp. prawidłowa:Czosnek musi się czuć... czosnkiem. "A tak tylko bezczelnie pasożytuję." Ponownie ja:Czosnek zwalcza pasożyty i jest zdrowy! A tak poważnie Panie i Panowie! Bawmy się, bo lepiej śmiać się niż płakać. Konkurs to zabawa, więc po co dyskutować nad problemem jego organizowania skoro człowiek (tu Czosnek) sam to wykonał. Piszcie lepiej jak to robić by było jeszcze ciekawiej.I ostatni raz ja: Szanowny Czosnku widzę wyjście takie: Nagroda Publiczności (oklaski?) jako druga po tej od "żurii" Fajny pomysł? |
08.02.2012, 14:27 | #93 |
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 8 godz 58 min 2 s
|
co tam dalej w temacie kiedy wyniki..?
09.02.2012, 16:05 | #95 |
Miasto: Gliwice
Motocykl: Honda Dominator
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 dni 11 godz 20 s
|
Stracona godzina na czytanie tego wątku moglem przecież kolejną wyprawę przeczytać i przeżyć ją z jej autorem ps. jestem od niedawna oficjalnie (zarejestrowany) i dziś wpłaciłem bez żalu składkę na forum aby tylko zdążyć zagłosować i nie mam tu żadnych obiekcji co do jej wysokości a tym bardziej zasadności!I wcale nie siedzę na kasie a wręcz przeciwnie ;P Czosnek tak trzymaj! żadnych reklam tu nie wpuszczaj!
|
09.02.2012, 19:25 | #96 |
Gość
Online: 0
|
Zajebiście mnie wzruszyłeś Kolego.
Zwłaszcza ta strata mnie urzekła. Przeżywanie wypraw z ich autorem. W miejsce składki za 2012 kupię sobie kilka brakujacych Tytusów ale nie ze złości... Z czystej potrzeby. |
11.02.2012, 01:06 | #97 |
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
Online: 11 miesiące 6 dni 11 godz 35 min 45 s
|
Finał
KONIEC ! 1 WIELKI FINAŁ AFRYKAŃSKIEGO KONKURSU NA RELACJĘ Z PODRÓŻY DOBIEGŁ KOŃCA! WIELKIE BRAWA DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW KONKURSU A NAJWIĘKSZE BRAWA OCZYWIŚCIE DLA ZWYCIĘZCÓW !!! Niezmiernie miło mi przedstawić tegorocznych zwycięzców KATEGORIA ŚWIAT W tej kategorii do konkursu stanęło 15 relacji z wyjazdów a zwycięzcami zostali: 1 MIEJSCE ZAZIGI za relację z niesamowitej wyprawy po Ameryce południowej pt: "Ameryka Łacińska - odyseję czas zacząć" http://africatwin.pl/showthread.php?t=8685 2 MIEJSCE CALGON za lordowskie spojrzenie na Murmańsk i norweskie fiordy, które to przedstawił w relacji pt: "Moskwa, Murmańsk i kawałek Fjorda okiem Lorda " http://africatwin.pl/showthread.php?t=9775 3 MIEJSCE LENA za udowodnienie, że prawdziwe porto powinno pijać się w Portugalii. Dowody te zostały przedstawione w relacji pt: "Smak Porto" http://africatwin.pl/showthread.php?t=10667 KATEGORIA POLSKA W tej kategorii do konkursu stanęły 4 relacje z wyjazdów a zwycięzcami zostali: 1 MIEJSCE CZOSNEK za grobowe klimaty warmińskich lasów w relacji pt: "Groby, łodzie i bociany czyli Warmińske przygody kartograficzne" http://africatwin.pl/showthread.php?t=9571 2 MIEJSCE JAGNA za pokazanie, że nawet w towarzystwie BMW można miło spędzić czas, co udowodniła w relacji z Dolnego Śląska pt: "Kto się czubi, ten się lubi, czyli Africa Twin i BMW on tour" http://africatwin.pl/showthread.php?t=9183 3 MIEJSCE WOJTEKM72 za relację z wyprawy w głąb swego jestestwa pt: " Muszę się z wami podzielić" http://africatwin.pl/showthread.php?t=11305 GRATULACJE !! PRZYPOMNIJMY JAKIE NAGRODY OTRZYMAJĄ UCZESTNICY KONKURSU KATEGORIA POLSKA 1. miejsce: KUCHENKA-MSR-WHISPERLITE KSIĄŻKA "Okrążmy świat raz jeszcze cz.1 , cz.2" KOSMETYKI MOTOCYKLOWE FUCHS SILKOLENE UFUNDOWANE PRZEZ MICHOO FORUMOWA KOSZULKA, NAKLEJKA oraz NASZYWKA 2. miejsce LEATHERMAN MULTITOOL BLAST KSIĄŻKA "Mój chłopiec, motor i ja. Z Druskiennik do Szanghaju 1934-1936" KOSMETYKI MOTOCYKLOWE FUCHS SILKOLENE UFUNDOWANE PRZEZ MICHOO FORUMOWA KOSZULKA, NAKLEJKA oraz NASZYWKA 3. miejsce KUBEK TERMICZNY PRIMUS COMMUTER KSIĄŻKA "Biała gorączka" KOSMETYKI MOTOCYKLOWE FUCHS SILKOLENE UFUNDOWANE PRZEZ MICHOO FORUMOWA KOSZULKA, NAKLEJKA oraz NASZYWKA KATEGORIA ŚWIAT 1. miejsce TORBA "ROGAL" od www.21brothers.eu KSIĄŻKA "Podróże po Azji Środkowej 1885 - 1890" KOSMETYKI MOTOCYKLOWE FUCHS SILKOLENE UFUNDOWANE PRZEZ MICHOO NIEZBĘDNIK TRZECIEJ AFRYKAŃSKIEJ FURII UFUNDOWANY PRZEZ ZOLTANA FORUMOWA KOSZULKA, NAKLEJKA oraz NASZYWKA 2. miejsce MATA THERMAREST RIDGEREST DELUXE KSIĄŻKA: "Mongolia. Wyprawy w tajgę i step" KOSMETYKI MOTOCYKLOWE FUCHS SILKOLENE UFUNDOWANE PRZEZ MICHOO FORUMOWA KOSZULKA, NAKLEJKA oraz NASZYWKA 3. miejsce Latarka czołowa Petzl TACTIKKA KSIĄŻKA "W Azji" KOSMETYKI MOTOCYKLOWE FUCHS SILKOLENE UFUNDOWANE PRZEZ MICHOO FORUMOWA KOSZULKA, NAKLEJKA oraz NASZYWKA Ponadto wszyscy zakwalifikowani do drugiego etapu zostaną nagrodzeni gadżetami forumowymi takimi jak koszulki, naklejki oraz naszywki ŻYCZYMY WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH WYPRAW ORAZ CHĘCI ABY DZIELIĆ SIĘ WSPOMNIENIAMI Z FORUMOWICZAMI Ostatnio edytowane przez czosnek : 11.02.2012 o 01:28 |
11.02.2012, 01:26 | #98 |
świeżym warto być:)
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
Calgon, fajna ta mata. Pamiętasz jak cie częstowałem fajkami przez tydzień w Rumunii
Gratuluję wszystkim, którym chciało się gdzieś ruszyć tyłek i jeszcze się tym podzielić.
11.02.2012, 01:30 | #99 |
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
Gratulacje dla zwycięzców i organizatorów, za to, że Wam się chce! Tak trzymać!
|
11.02.2012, 01:34 | #100 |
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
Online: 11 miesiące 6 dni 11 godz 35 min 45 s
|
Wiesz Bajrasz.... poczta czasem gubi przesyłki....
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|