|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11.09.2008, 10:55 | #121 |
Administrator
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 3 godz 49 min 59 s
|
Jarek, ale nie chodzi o "dopierniczanie" Łodzi, ale kurcze, dla nich to wypad na 3-4 godziny, dla nas zrobil sie calodniowy wypad i ja na noc jeszcze sam wracalem, bo kompan do Siedlec pojechal.
Proponuje, aby zlot mimo wszystko odbył się przełom października/listopada. Tydzień wcześniej jak widzę afrykanerzy z HU cos kombinują. Jak sie na sztywno nie okresli daty to ... lepiej zaczac teraz na przyszly rok termin zlotu a nie ... Czasu jest mało, ja wczesniej nie moglem pojechac, przedwczoraj ta granica zniknela i ... pojechalem, zobaczylem, nawet sie kurna piwa nie napiłem, bo czas gonił a dla mnie zwazywszy ze male dziecko w domu to juz dluugi wyjazd. Miejscówka uwazam, ze jest bardzo fajna. W lesie (chlodno moze byc tak czy inaczej, szybciej sie wytrzezwieje ), nad zalewem/zbiornikiem retencyjnym. Dogram sprawe cateringu i paru innych i oficjalne zapisy.
11.09.2008, 11:53 | #122 |
Miasto: Rzeszuf
Motocykl: RD04
Online: 3 godz 19 min 7 s
|
Razmires szacunek i wyrazy uznania ostatni raz wyjaśniam,że pomysł z Bieszczadami był poddany tylko jako propozycja i nie miałem na celu wprowadzania jakiegokolwiek zamętu,jestem na tym forum od niedawna i nie wiedziałem,że już dwa razy byliście na zlotach w Bieszczadach,Ramires jeszcze raz szacun dla Ciebie i kolegi,stawię się na 100% w wyznaczonym miejscu o wyznaczonym czasie,pozdrowienia dla wszystkich
|
11.09.2008, 13:11 | #123 |
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 3 godz 12 min 47 s
|
...dzieki Jareczku za wsparcie.....jak sami slusznie zauwazyliscie forum istnieje od kilku lat a nie od roku....sami tez widzicie jak trudno sie zmusic do tego by gdzies pojechaci cos zobaczyc, uzgodnic i jak wiele czasu trza poswiecic na to by efekt byl miły.
Wkurza mnie traktowanie osoby Ramiresa jako Boga w postach powyzej....to jest wlasnie to poswiecenie ktore mysmy juz przeszli. Łatwo jest gadac, wydawac rozkazy i wygodnie pojawic sie na wspomnianym zakonczeniu....ale trudniej zmotywowac sie by to przygotowac !!!! Sami wiec widzicie ile to kosztuje pracy i czasu..... Na forum istnieje nie tylko Grupa Uć...jest mnostwo innych regionow ktore jeszcze nie pokusily sie o start lub stop sezonu. Nie opierajcie imprez na tych samych ludziach i lokalizacjach co sezon!!! I nie wieszjacie na nas psów, bo nie milo jest to czytac (Seaman).....przyjedz, poswiec swoj czas kosztem pracy i rodziny, a na pewno z mila checia pojawimy sie na gotowym. Poszukaj miejsca kolo siebie, zaproponuj, zorganizuj....nie mamy nic na przeciwko wrecz przeciwnie. 500 km i caly dzien w siodle to nie jakis wyczyn.....pytanie ile razy jeszcze bedzie musial tam pojechac cos uzgodnic, wyszukac traske, przygotowac roadbooka, uzgodnic cos z nadlesnictwem etc. Nadal mamy ochote sie z Wami spotykac...na naszym Białym zlotcie nad Pilica bylo kolo 150 osob i 115 moto....wiec nie piszcie nam ze sie nie chce...wiemy ile trza na to poswiecic czasu...wezcie dupe za passs i do roboty ...to tyle...jak mi sie cos jeszcze przypomni to wyedytuje posta !!! Nera |
11.09.2008, 13:23 | #124 |
Administrator
|
chwila chwila, jaki buk, jam zaden buk ino czarnuch ze sloznka
a na powaznie. jak Ropuch powiedzial, nie ja pierwszy pojechalem i nie ostatni pewnie. dla mnie poki co to najdluzsza trasa jednego dnia. Zacząłem sam, bowiem pomysl na zakonczenie ode mnie wyszedl i nie chce wyjsc na kogos, kto rzuca haslem a reszta ... poslusznie robi. Mnie naprawde zalezy aby zjechalo sie jak najwieksza ilosc czarnuchow i aby to byl zlot o jakim bedzie sie mowilo do nastepnego czy jak teraz wspominacie Bieszczady Zadanie mam mocno utrudnione ze wzgledu na odleglosc i to, ze mimo wszystko nie mam jeszcze tak firmy rozkreconej, ze moge sobie bezkarnie jechac na dzien dwa i nikt tego niezauwazy. Robie ile moge i myslalem, ze ja sam pierwszy rusze dupe, to inni sie dolacza i cos razem (zawsze razniej i weselej) sie wykombinuje ku czarnej chwale. do konca tygodnia jak juz wspomnialem powinienem miec dograne wszystko od strony zaplecza cateringowego i kuchennego. Osrodek wybrany, okolica naprawde fajna, spiwory dobrze aby byly u kazdego (chyba, ze wezmie farelke) bedzie to w koncu juz koniec pazdziernika ... (cos mam wrazenie, ze kominek bedzie mocno oblegany zdjecia robione mniej wiecej ze srodka sali na fshut i zahut DSC00513.JPG DSC00514.JPG W piatek oficjalny temat z cenami, warunkami i datami.
11.09.2008, 13:32 | #125 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 8 godz 57 min 30 s
|
a w ping ponga bedzie można pograć? bo widzę że stół jest
11.09.2008, 13:33 | #126 |
Administrator
|
tak, ale to chyba wersja Forrest-Gump - czyli ze scianą
11.09.2008, 14:33 | #127 |
Gość
Online: 0
|
Kolego Ramiresie jeżeli masz ochotę i motywację zrobić coś dla innych to po prostu to zrób bez gderania jak Stara Baba . Natomiast jeśli nie masz czasu, żeby się tym zająć i wymagasz pomocy innych , którzy w tym czasie nie mają możliwości Ci pomagać to nic nie organizuj . Z tonu i sposobu Twoich wypowiedzi wychodzisz na męczennika który robi coś na siłę dla innych . Na palcach jednej ręki mogę policzyć tych co od początku istnienia forum coś zorganizowali i wiem ile to wymaga wysiłku , czsu i poświęcenia .
Pamiętaj nic na siłę, jeśli powiedziało się A nie zawsze warunki pozwalają na to żeby powiedzieć B . |
11.09.2008, 14:48 | #128 |
Administrator
|
Adagiio, chill out, ja nie robie z siebie meczennika i bez takich prosze ...
robie tyle ile moge i koniec. W zlotach nie mam doswiadczenia bezposrednio, jedynie w organizacji imprez masowych - powiedzmy, ze jest to podobne. I nie gderam, bo mam cholernie malo czasu, a jesli do tego dorzucic, ze mam 1-no miesięczne dziecko to wybacz, ale jak ma byc takie zamieszanie i powoli wyrzucanie jakichs ... dziwnych rzeczy to ja oddaje kredki przy tym zlocie i klopot z glowy. Wiem, ze jestem w sumie swiezy na forum, ale nie jest to pierwsze forum gdzie jestem i gdzie sie udzielam spolecznie - bo tak to trzeba nazwac, i szczerze mowiac lekko sie poirytowalem teraz tym co napisales....
11.09.2008, 14:56 | #129 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 8 godz 57 min 30 s
|
nie bierz do głowy ramires i nie ma co dzielic włosa na 4 panowie kto co zrobił i kiedy. kto może to doloży swoje 5 minut w organizację i jakoś to będzie. nie chce tu nikogo wskazywać palcem ale w łodzi i okolicach nie mieszka tylko ropuch lewar i mirek....
jest idea i wszyscy powinniśmy ją wspierać....
11.09.2008, 15:07 | #130 |
Administrator
|
albo zaproponowac cos po swojemu ...
|
|