|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
21.04.2008, 00:44 | #161 |
A mnie boli oko, ale żyję, do Lublina dojechałem bez przebojów, zmęczony ale szczęśliwy.
Podziekowania Grażynie i Wasilczukowi za cały ten kołchoz, kupę roboty w to włożyli. Szymkowi za poprowadzenie traski ON, Tomkowi za traskę OFF, Hubertowi za identyfikatory, naklejki, sznurek, chlopakom z Lublina na crosach za niezły rozpiździaj i latanie na moto w samych gaciach i prześcieradle po ośrodku(choper) Grupie Lublin i całej reszcie plemienia za przybycie i wspólne spożywanie podlaskiej barbelochy. Moje fotki za Agro http://picasaweb.google.com/DaroLtd454/AGRODISCO |
|
21.04.2008, 01:07 | #162 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
|
21.04.2008, 08:55 | #163 |
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
Sorki że dopiero teraz się melduje, ale musiałem dojść do siebie.
8.30 wyjazd z Agro w domciu zameldowałem się o...18.20. do Warszawki lało a w Szczecinie upał. Dzięki bardzo wszystkim organizatorom za super imprezkę, atmosferę i efekty specjalne . Tak się wasiluk obawiałeś a tu zobacz....wyszło naprawdę super. P.S. od wczoraj nie słyszę na jedno ucho...czyżby cisza nadbużańskich terenów uszkodziła mi kowadełko i młoteczek?
21.04.2008, 09:42 | #164 |
Online: 0
|
jak wszyscy, chylę czoła przed Grażynką i Wasilem (Robisonem). Kawał dobrej roboty odstawiliście.
P.S. jeżeli ktoś pożyczył ładowarkę do Noki (nowy typ) i nie wie komu oddać, to pożyczył ją ode mnie jeżeli ktoś taki się znajdzie, proszę o namiar, bedzię pretekst żeby przejechać sie gdzieś po Polsce. Pożyczona w sobotni wieczór. pozdrawiam |
21.04.2008, 09:59 | #165 |
Very Old Member ;)
Miasto: Kielce
Motocykl: RD04
Online: 5 dni 16 godz 57 min 27 s
|
Bylo super. Dzieki za perfekcyjna organizacje, doborowe towarzystwo i niezapomniana zabawe do switu w piatek i sobote.
Jedyny mankament, to niedzialajaca klimatyzacja w naszym domku, ale i tak bylo cieplo, wiec nie byla potrzebna 3mta sie i do nastepnego spotkania!
21.04.2008, 10:52 | #166 |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
Grupa Krakuff zameldowała sie koło 19 w miescie smoka.Wyjechalismy po 12,00 niestety gdyz poranne OFF zakonczyło sie jedna awaria i jedna wieksza gleba glebą. Dziekuje wszystkim za obecność a Wasilczukom za zaangażowanie. Brrr zimno i mokro...
|
21.04.2008, 11:11 | #167 |
Kierowca bombowca
|
Ano, pany dzięki wszystkim za wszystko, oczywiście szczególnie Wasylom za organizację i gościnność, pogoda pogodą, ale było zajebiście, nie mogę sie wciąż przestawić na codzienność...
21.04.2008, 12:02 | #168 | |
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
Cytat:
twoje posty naprawdę dają dużo do myślenia ale szkoda klawiatury na pisanie BEZ ODBIORU
21.04.2008, 12:06 | #169 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 10 godz 39 min 4 s
|
ja tez nie mogę wrócić jeszcze z orbity.
udowodniliście że choćby drzewa padały i skały srały to można dobrze sie bawić. to zależy tylko od nastawienia i chęci których wam nie brakuje. dawajcie zdjęcia co jest? kto ma filmiki z offroadu? GDZIE JEST ZUPA - dla mnie to tekst zlotu. nigdy go nie zapomnę
21.04.2008, 12:20 | #170 |
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 22 godz 41 min 21 s
|
Wasilczuki było zajebiście i wszystko było naprawdę rewelacja ! Bardzo dziękujemy za organizację spotkania.
Sobotni Off był tak szybki, że w tych piochach miałem pełne portki Na torze daliśmy czadu ale wysiłek maksymalny afrykę utrzymać... A On był zimny i mokry ale tereny piękne i ludzie przemili (jak podjechaliśmy pod sklep to jakaś babcinka podeszła i nas witała tak serdecznie, widać było, że cieszy się z naszego przyjazdu przeprawa promem zajebista, już myślimy aby wrócić kiedyś nad Bug. Imprezki i w piątek i w sobotę odjazdowe, duuuużo rozmów przy ognisku i szklaneczce.... Powrót na szczęście od Wawy był suchy i można było poganiać, Poznań przywitał nas słońcem Dzisiaj modlę się w robocie o szybki koniec dnia... Tutaj kilka fotek... http://picasaweb.google.pl/hamsterpl...o19_20_04_2008