|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
29.09.2016, 14:14 | #71 | |
Miasto: Lubartów
Motocykl: RD03
Przebieg: 77000
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 godz 53 min 26 s
|
Cytat:
W swojej RD03 zastosowałem dwie tulejki z przodu oparte na powiększonych dwukrotnie podkładkach fi 6 mm i wzmacnianych 8,8 śrubach fi 6 mm gdyż taki idą do dolnej półki. Natomiast celem usztywnienia z tyłu półki zastosowałem płaskownik mocowany do błotnika oraz pod mocowanie przewodu hamulcowego (teraz zmieniłem przewód na całościowy w oplocie i jest super) nadmieniam, że nabyłem błotnik od Yamahy YZ450f. Pozbywając się oryginalnego błotnika z blachą stabilizującą golenie amorka musiałem usztywnić golenie podkową wygiętą z kwasowej rurki 12 mm. Przy hamowaniu bez usztywnienia kierownica truchę ucieka ale mam przecież jedną tarczę. Teraz o wiele lepiej i pokuszę się chyba jeszcze o drugą podkowę. Pozdrawiam |
|
17.10.2016, 21:17 | #72 |
po prostu Dominik
Miasto: Prószków koło Opola
Motocykl: RD07
Przebieg: rosnący
Online: 1 tydzień 1 dzień 6 godz 16 min 15 s
|
Mam do sprzedania do AT mocarne mocowanie podwyższające, przykręcane do dolnej półki oraz błotnik, wiadomość na
|
19.10.2016, 11:50 | #73 |
Ciśnienie rośnie ;)
Miasto: Opole
Motocykl: RD07a była... :(
Przebieg: 58000
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 6 dni 13 godz 4 min 28 s
|
Mam takie samo mocowanie jak Dominik notabene obydwa robiłem jednocześnie mocowane do dolnej półki z czarnym błotnikiem od kata a dodatkowo z uchwytem do halogena na błotniku jutro porobię fotki ale do sprzedaży będzie za jakiś miesiąc jak sie ogarnę
|
|