|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11.08.2021, 11:40 | #1 |
Polecane kampingi południe Polski
Jak w tytule. Poszukuje sprawdzonych kempingów wzdłuż południowej granicy Polski. Czym bliżej gór i na odludziu tym lepiej. Jednak zależy mi na czystych sanitariatach. Jakieś propozycje ?
|
|
11.08.2021, 15:23 | #2 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: VFR1200x crosstourer
Online: 23 godz 32 min 48 s
|
Byłem parę lat temu na polanie sosny bodajże tak się to nazywało w Niedzicy. Było bardzo ok i z ładnym widokiem ale bez własnego transportu ciężko tam egzystować ale jak na Moto to chyba super punkt wypadowy w Tatry i w Pieniny. Rowerem można się przejechać pięknymi traskami wzdłuż Dunajca do samej Szczawnicy z tego co pamiętam. Coś mi się kojarzy że prysznice były płatne na pieniążek ale może głupoty gadam bo dosyć dawno to było.
Wysłane z mojego V2046 przy użyciu Tapatalka
11.08.2021, 20:02 | #3 |
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 5 dni 17 godz 36 min 25 s
|
Niedaleko Krakowa (pewnie z 20 km od centrum) jest fajny kemping pod skałą. Mimo tak małej odległości od Krk znajduje się totalnie na uboczu
http://dolinabedkowska.pl/ |
12.08.2021, 11:22 | #4 |
Dziękuje bardzo. Jednak zaczynam się martwić o forum skoro w temacie chyba bliskim Afrykańczykom otrzymuje 2 odpowiedzi, a bzdury o płaskoziemcach mają ich 920 to dzieje się coś niedobrego .
|
|
12.08.2021, 11:25 | #5 |
Jak dla mnie podajesz dość wykluczające się dane:
Polska Camping Ubocze Czyste sanitariaty Tyle z moich doświadczeń. m p.s. i nie jedź za daleko na południe bo można spaść z ziemi tak czytałem
12.08.2021, 11:35 | #6 |
Jak jednego punktu zabraknie to trudno. Jakoś to zniosę jedną noc. No, ale Matjas k...a dwie odpowiedzi na forum mocno podróżniczym. Nie wiem czy z tego żalu nie pojadę się integrować na Podlasie . Tam może nie spadnę na ziemie bo do końca północy trochę jednak brakuje... (chyba, że jury zostawi po degustacji trochę trunków wtedy może uderzę o ziemię ).
|
|
12.08.2021, 11:50 | #7 |
to trochę chyba jest tak, że cudze chwalicie ... swego nie znacie.
nie bywam w PL zbyt często na campingach a wręcz ich unikam ale i za granicą, gdzie sracze czyste, trafić na coś co nie jest kombinatem też nie jest łatwo. kempowanie w zach europie stało się mega popularne i spanie pod namiotem czy najlepiej w kamperze lub 4x4 z namiotem na dachu za fhuj siana jest po prostu modne. z tego biorą się ogromne kempingi i ceny jak w niejednym tańszym hotelu z moją zniżką na bookingu. chore... gdybym chciał osiągnąć to co Ty siadłbym do google i szukał na mapach campingu w okolicy gdzie chcesz dojechać. to dziecinnie proste a opinie w google są dość miarodajne - na tej podstawie możesz sobie zrobić shortlistę. w końcu ile tych kempów potrzebujesz... 4? stawiam, że nie więcej. dasz radę. powodzenia! m
12.08.2021, 11:54 | #8 |
Tak też robię. Miałem nadzieję, że może trochę odciągną Afrykańczyków od tematów mających wspólnego z forum motocyklowo-podróżniczym tyle co nic. No niestety.
|
|
12.08.2021, 11:57 | #9 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 6 dni 1 godz 26 min 53 s
|
Gdybym miał spać w Polsce pod namiotem to nie szukałbym kampingów tylko miejsc biwakowych, patrz lasy państwowe lub coś w tym guście
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
12.08.2021, 11:59 | #10 |
jak samemu to oczywiście, że masz rację. jak z rodziną to może być już gorzej.
Wygląd | |
|
|