![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 | |
![]() |
![]() Cytat:
A najlepiej działa "poczta pantoflowa" np. tak jak tutaj już tyle osób wie i czyta... ![]() Ostatnio edytowane przez majkowski1 : 22.02.2023 o 14:47 Powód: dodatek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 tygodni 8 min 6 s
|
![]()
Ooo dlatego jak macie gdzieś miejsca gdzie działacie, strony, fora, FB, Insta to proszę ponieście dalej te informacje. Jak widać z odzewu poszkodowanych, nie byłem sam i Gość po prostu oszukuje ludzi. Nie bądźmy obojętni po prostu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
Chyba pozostaje zadzwonić po "szfagra"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 3 dni 7 godz 57 min 53 s
|
![]()
Znaczy, wjechać pod firmę w kilkadziesiąt maszyn i odśpiewać coś w stylu ,,ty uju ebany, jesteś przegrany, pierdolisz nam sprzęgła to zdarta twa gęba"....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Polichno
Motocykl: TA
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 9 godz 15 min 14 s
|
![]()
Od czasu jak trzy razy wymieniałem turbo w aucie wyleczyłem się z regenerowanych części raz na zawsze .
90% firm ogłaszających się w internecie to naciągacze Ci co naprawdę się znają i robią dobrze się nie ogłaszają często nie ma nawet szyldu przy bramie . Zaoszczędzisz 1tyś pln a problemów i roboty na 2 tygodnie a na koniec i tak dupa z tego . |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Kraków
![]() Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Niwy CBY
Motocykl: RD07a
Przebieg: 60+
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 9 godz 3 min 40 s
|
![]() Cytat:
Z 2 m-ce temu wykonałem telefon do typa i pytam się czy ten kosz jest nowy nowy czy regenerowany . W odpowiedzi dostałem, "a co jest w tytule ogłoszenia? Nowy czy regenerowany?" Zacząłem czytać opinie o tej firmie itp,itd i wyleczyłem się z chęci kupna nowego kosza. Ostatnio edytowane przez Novy : 28.06.2023 o 23:23 Powód: Poprawiłem cytowanie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
![]() Online: 4 tygodni 8 min 6 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gruzja - ostrzeżenie! | mishieck | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 28.05.2013 16:25 |