13.01.2010, 01:22 | #291 | |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
Cytat:
a wiadomo wszystkim, że jego jest tylko racja bo to Święta Racja!!! I w związku z tym nie mogę się oprzeć, żeby w tym miejscu nie zamieścić informacji (być może nie wszyscy doczytali na stronie www.worldonbikes.pl ) że: blog Oli i Jurka otrzymał nominację do nagrody National Geographic TRAVELERY 2009 w kategorii Blog travelerowca. Zatem koooochani mamy okazję "zmaterializować" swój zachwyt i zagłosować na nich W załączeniu kopia National Geographic nr 1 z 2010 roku, w którym ogłoszono nominacje i informacje o tym jak, i do kiedy głosować oraz regulamin konkursu.
13.01.2010, 02:06 | #292 |
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
Olu, tak sobie pomyślałam, że z tego wszystkiego, czym się z nami dzielicie, będzie "coś więcej" no może nie od razu i może jeszcze parę podróży przybędzie ale .... ?
Życzę Wam dalszego, nieustającego zachwytu nad Światem i Człowiekiem ; "okazywanie serca" nie jest niczym szczególnym - wystarczy wierzyć, że im więcej miłości się daje, tym więcej zostaje dla nas wzruszyłaś mnie - chyba wiesz, że od dawna jest taki zakamarek w moim mięśniu gdzie macie swoje miejsce no i wybacz mi to "ogłoszenie" bo Cię trochę znam i wiem, że publicznie chwalić się nie lubisz ale w końcu to nie tylko Wasza sprawa my też mamy tu coś do powiedzenia zatem
13.01.2010, 10:50 | #293 | |
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
Cytat:
Marek Kamiński Krzysztof Wielicki, Wojciech Cejrowski czy Marek kalmus i inni: wiecej: http://www.travelery.national-geographic.pl/nominacje/ Głosuje się łatwo: SMS o treści TR.EPSON.S pod numer 71001 albo TR.MADERA.S pod numer 71001 albo TR.KODAK.S pod numer 71001 w zaleznosci od nagrody którą głosująca/cy ma szansę otrzymać. http://www.travelery.national-geographic.pl/nagrody/ Moj głos macie.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
|
13.01.2010, 11:01 | #295 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 5 godz 18 min 56 s
|
Glosowalem i ja. I nie tylko dlatego, ze zostalem wymieniony dwukrotnie!!! w podziekowaniach
A zeby nie bylo zbyt cukierkowo: wyciagnijcie wnioski z tego, ze ksiazki maja czarne litery na bialym tle i worldonbikes bedzie miodzio. No i i uprosccie te nieszczesna nawigacje. |
13.01.2010, 11:10 | #296 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 1 godz 31 min 6 s
|
Mój głos, jakżeby innaczej, też poszedł.
13.01.2010, 11:43 | #297 |
wondering soul
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
Bardzo dziękujemy za Wasze wszystkie miłe słowa i te mniej cukierkowe też, no i za poparcie .
Mam nadzieję, że ktoś z Was wygra tę Maderę (całkiem tam fajnie) albo to co wybraliście. Przy całym szumie medialnym wokół Nataszy Caban pewnie i tak nasze szanse są mizerne, no ale przecież wygrana nie jest najważniejsza w tej zabawie (choć na pewno byśmy się z niej bardzo cieszyli). Dla nas ważny jest przede wszystkim fakt znalezienia się wśród nominowanych, bo jak napisał Podos nazwiska nominowanych są z pierwszej ligi. Pozdrawiam Ola PS. W stosunku do nawigacji na blogu już słyszeliśmy wiele słów krytyki. Szczerze mówiąc jest uciążliwa nie tylko dla Was (czytających), ale i dla nas (piszących), więc na ją pewno zmienimy jak tylko będzie trochę czasu... czyli nie wiadomo kiedy. Wnioski z tej części lekci wyciągnięte.
13.01.2010, 12:34 | #298 | |
Autobanned.
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez jorge : 13.01.2010 o 12:37 |
|
15.01.2010, 12:50 | #300 |
Motocykl: RD07a
Online: 12 godz 42 min 27 s
|
tak odnośnie szumu medialnego wokół Nataszy Caban, to ja muszę użyć google bo ja nie wiem kto to
głos posłany