|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.02.2012, 14:40 | #11 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 1 tydzień 1 dzień 21 godz 53 min 18 s
|
Jeżeli to cudo coś robi to głównie dotyczy to hydrauliki a nie napięcia wstępnego sprężyn
http://store.ricorshocks.com/FAQ_s/41.htm Prawdą natomiast jest że już o tym było na forum tylko nie w kontekście biznesowym
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
05.02.2012, 20:31 | #12 |
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 21 min 41 s
|
Jakby było kilka chętnych osób to mogę zakupić takie cudo na wzór. A może ktoś z was ma.
06.02.2012, 09:25 | #13 | |
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
Cytat:
Jeszcze nie wiem jak olej wraca. Nie mam zamiaru robić na tym biznesu, bo handluje prochami i sprzedaje kobity za granice więc kasy u mnie w bród. Chciałbym, aby to była wspólna praca forumowiczów i pokrywalibyśmy tylko poniesione koszty bez zysków. Z góry uprzedzam, że jest to przecieranie szlaku i nie wiadomo jak się skończy. Wśród nas jest wiele tęgich głów i mając coś na wzór można probować zrobić kopię. Ze względu na to, że wsadziłem do afry USD to stoi u mnie w garażu orginalny zawias, który mam ochotę nieco usprawnić i nie wykluczone, że kiedyś wrócę do niego. Ostatnio edytowane przez Rychu72 : 06.02.2012 o 09:49 |
|