![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#201 |
mistrzu
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: ?
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 55 min 14 s
|
![]()
Było wspaniale! Zresetowałem się i "naładowałem baterię", żeby jakoś wytrzymać do Podlaskiego Otwarcia. Kiedy 11 Rajd Podlaski? Musimy czekać do Wiosny?
ps. Wiem, wiem ile to pracy wszystko zorganizować, więc jeszcze raz DZIĘKI!
![]() |
#202 |
Miasto: B.I A.
Motocykl: RD07a
Przebieg: hyba95
![]() Online: 4 dni 5 godz 38 min 15 s
|
![]()
Dzięki dla wszystkich, a szczegulnie organizatorom. Był ja pierszy raz, a juz czekam wiosny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 15 godz 28 min 56 s
|
![]()
Skoro zostałem wywołany do tablicy to i ja napiszę, (tym razem długo choć to do mnie nie podobne). W zasadzie to powinienem to powiedzieć dziś rano, ale nieśmiały jestem
![]() Chciałbym bardzo podziękować za fantastyczną imprezę: Joli i Tomkowi77 za to, że są super i za to, że mnie ciągle dokarmiali (jajecznica na bekonie najlepsza na świecie) Wasylowi za "podaj mi ręce" ![]() Siwemu za wszelką pomoc i za polewanie "w kinie" Wojtkowi za to, że jest po prostu super gościem Kubie za żółty beret i okulary przeciwsłoneczne Babie za to, że ma reaktor i za to że tańczyła non stop Mykowi za świetne rozmowy ATomkowi za opowieści o Kresach, słuchałem jak zahipnotyzowany Iwonie i Szymonowi za to, że są tak weseli radośni i przyjaźni Koleżance z NX250 za miłą rozmowę na stacji Henremu za to, że mnie doprowadził po ciemku na miejsce, sam bym pewnie szukał kilka godzin ![]() Uszatowi i jego ekipie za herbatę i świetne żarty w sobotę rano ![]() Rodezjanowi i Diomedzie za miłe towarzystwo Adiemu za to, że jest super człowiekiem i za ofertę noclegu w limuzynie, wybacz, że nie skorzystałem ale miałem już rozstawiony namiot Puczowi za świetną miejscówkę i za to co powiedział Didżejowy za kaliumne i disco na pronarze ![]() Sebie za to, że nie zabrał błota i za jego sposób bycia ![]() Artemu za dżakuzi ![]() Maniakowi za opowieści o motocyklach Ciborowi za pokaz żużla Jędrusiowi za koszuli i za wszystko Rafalskiemu za to że jest super Mógłbym tak wymieniać bez końca... Wszystkim innym których przez moje gapiostwo nie wymieniłem, jesteście SUPER. daliście mi tyle fanu radości i pozytywnej energii, że starczy do wiosny ![]() Nie dziękuję tylko jednemu malutkiemu, sflustrowanemu człowiekowi, choć nazywanie go człowiekiem to zbyt wiele, nazwijmy go po prostu:złym i tępym troglodytą (pewnie i tak nie zrozumie). Musisz mięć strasznie malutkie jajeczka, o ile w ogóle je masz, skoro zaatakowałeś w swoim mniemaniu najsłabszego, bez celu i przyczyny. Z pewnością masz beznadziejne życie, ale dobrze ci tak, zasługujesz. Nawet nie próbuję zrozumieć motywów twojego postępowania, debila nie da się zrozumieć. Napiszę ci dużymi literami. JESTEŚ ZEREM I NIE POKAZUJ SIĘ NA NASZYCH IMPREZACH, BO NIKT cIĘ OGLĄDAĆ NIE CHCE!!! Podsumowując, dla mnie był to najlepszy rajd, bawiłem się wyśmienicie, trasa była rewelacyjna, szybka i lekko wymagająca, uczestnicy pokazali, że są prawdziwymi Podlasiakami, choć niektórzy mieli setki kilometrów do domu. Bardzo dziękuję za wspaniały rajd i do zobaczenia na następnym ![]() Jeszcze wjadę na tamtą górkę ![]()
WSK125>XL650V Transalp>XR650R>TE450>DR800big>XR750VAfrica Twin>XR400R>VFR800fi>TE450ie>Bandit1200S Ostatnio edytowane przez Lucky Luke : 13.10.2013 o 20:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Lublin
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 23 godz 4 min 32 s
|
![]()
Powrót był mokry, ale bezpiecznie u celu.
Wielkie dzięki za to że po raz kolejny Wam się chciało, za off-a, za klimat, za imprezę i ból brzucha, za to że jesteście niesamowici w tym co robicie. Było jak zwykle na Podlasiu u Podlasiaków-klimatycznie,zdrowo i wesoło. Super impreza, dawno się tak nie ubawiłem (wiosenny był dawno i wesele też). Adi wielki plus za zdrowy rozsądek i właściwe podejście do tematu. Będę miał co wspominać w długie jesienno-zimowe wieczory. DZIĘKUJĘ i POZDRAWIAM !!!
![]() |
#205 |
Miasto: Bielsk Podlaski
Motocykl: Honda Transalp 600V
![]() Online: 22 godz 18 min 57 s
|
![]()
Wielkie dzięki za wspaniałą wyprawę dla organizatorów jak i również dla wszytskich przybyłych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Ortodoks Afrykański
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Koszalin
Motocykl: RD07a/LC4
Przebieg: Walczę
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 18 godz 8 min 8 s
|
![]()
Cały(mokry
![]() ![]() Dziękuje za super przyjęcie i generalnie za SUPER imprezkę ![]() Jesteście zajebiści pozdrawiam ![]()
![]() |
#207 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2013
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 13 godz 47 min 30 s
|
![]()
Dołączam się do podziękowań. Rajd był super, piękne tereny, super trasy i wspaniali ludzie!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
![]() |
![]()
Impreza była super. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę i świetną trasę. Organizatorzy spisali się jak zwykle, dzięki wielkie.
p.s. frog, zapodaj link do tej ruskiej tanecznej muzy co rano grała
![]() |
#209 | |
blink
![]() |
![]() Cytat:
Dzięki serdeczne wszystkim za wszystko. Było genialnie, świetne miejscówki noclegowe, świetne trasy, super atmosfera. Dzięki Łokciu za nocleg, Mykowi za rozmowę przy ognisku, Kozikowi za fantastyczną śliwowicę! Czekam na wiecej zdjęć bo sam nic nie zrobiłem.
![]() |
![]() |
#210 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Sokole
Przebieg: 58.000
![]() Online: 6 dni 15 godz 9 min 23 s
|
![]()
Dziekuję za możliwość wspólnej jazdy, przebywania dyskobandżenia .
Pyszny sobotni ciepły posiłek sprawił, że piątkowa impreza była zaledwie wstępem do sobotniej TRZODY ![]() POZDRO.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
IX Rajd Podlaski | Ivi | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 227 | 29.10.2014 21:57 |
XI Rajd Podlaski | frog | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 389 | 04.10.2014 14:42 |
rajd podlaski | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 145 | 21.09.2012 13:21 |
VII Rajd Podlaski | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 89 | 21.06.2012 22:16 |