|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.04.2014, 21:57 | #21 |
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 21 godz 9 min 47 s
|
Naczelny - mysmy zaczeli po poludniu w sobote, a skonczylismy po poludniu w niedziele. Jeden dzien wolnego pyrkania z duza iloscia przerw
Potem w niedziele wracalismy, dlatego sie wydaje dluugo. |
02.04.2014, 21:58 | #22 |
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 21 godz 9 min 47 s
|
O, wilczy szaniec, to jest to
|
29.04.2014, 23:53 | #23 |
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 8 godz 45 min 16 s
|
Mając na względzie wielką Tragedię Jaką jest niewątpliwie śmierć naszego Przyjaciela i Kolegi ORZEPA.
jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie, podróżowanie po Polsce OFFEM z Uśmiechem na gębie.. i radością mijanych kilometrów. Dlatego też POSTANAWIAM ODWOŁAĆ IMPREZĘ! Jakoś nie potrafił bym ... za wcześnie na takie tripy.. za szybko... Mam Nadzieję że Ci z was którzy planowali jechać z nami podejdą do tego ze zrozumieniem i wyrozumiałością.... Ci którzy planowali nas ugościć.... dziękuję wam bardzo.. nie martwcie się jeszcze do was dojedziemy! Obiecuję! IDEA OVERSIZE JESZCZE BĘDZIE.... a kto wie.. może będzie się nazywać ORZEPSIZE..
30.04.2014, 18:51 | #24 |
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 5 godz 21 min 38 s
|
Wyślij mi na priwa jakiś ogólny cel - punkty stary, przez, lub końcowy, to mogę wam zaprojektować kilkadziesiąt-kilkaset km offem przez PL na podstawie zdjęć satelitarych. Ślad do garmina i polecicie
30.04.2014, 19:22 | #25 |
Miasto: PragaPd
Motocykl: 690
Online: 4 dni 3 godz 13 min 17 s
|
napisałem gdzie indziej, tu powtórzę
Ex, szacun za decyzję ... |
30.04.2014, 19:35 | #26 |
|
|
01.04.2015, 11:39 | #27 |
|
W temacie Cisza była przez rok, w tamtym roku z wiadomych względów wyprawa się.nie udała.. dlatego też startujemy w tym roku.
. po mało kończę wszelkie obciążające mnie tematy i zaczynam już coraz mocniej i częściej przygotowania do Oversize-a. Sytuacja wygląda tak iż na 90% nie wjedziemy na teren UA. ale za to poświęcając ten czas na więcej ściany wschodniej. trasa mniej więcej będzie przebiegała tak: Wszelkie osoby chętne na wspólny objazd mile widziane...każdy komu przyświeca ogniskowa filozofia z kiełbą w garści.. napewno się odnajdzie... łatwo nie będzie, trasa będzie miała ponad 2 tys km, i na pewno będzie z PRZYGODAMI!!! Louis Prawdopodobnie zaserwuje relację online, ja ze swojej strony dołożę film, reszta chłopaków zaserwuje dobre foty. Plan jest! - startujemy ze Szczecina 9.05 - lecimy na IZI meeting zgarniając po drodze ludzi z Lubuskiego i dolnośląskiego a i pewnie z wielkopolski - całą bandą bierzemy udział na IZI-m w Rajdzie TUKAN, gdzie specjalnie dla nas będą przygotowne OS-y oraz klasyfikacja - w niedzielę 11.05 wcześnie rano wymarsz wojska i próbujemy się przedrzeć w okolice pustyni błędowskiej gdzie muszę wyrównać rachunki z pewną drogą piaskową . - kolejno zaliczamy wszystkie najlepsze miejsca dla enduro w polsce. - śpimy w krzakach, jemy co nam ognisko da. po taniości - sukcesywnie będę ustawiał miejsca gdzie nas będą gościć, Ci co jeszcze nas nie znają i chcą zaryzykować - idea jest prosta, każdy kto chce a nie jest tępą dzidą może się dopiąć do nas i wraz z nami przejechać całość lub cześć trasy. - impreza nie ma organizatora, zaś każdy jedzie na własne ryzyko i musi kierować się własnym pomyślunkiem - przez niecały tydzień musimy się przedrzeć się granicy z UA -przez kolejne dni robimy całą ścianę wschodnią z południa na północ, odwiedzając lokersów i najlepsze miejsca - nawiedzamy Gołębia i bawimy się do rana, robiąc mu kawalerskie o jakim zawsze marzył - robimy mazury i lecimy w kierunku zachodnim. - jak starczy sił i czasu to możemy jeszcze zawitać na zlot BMW 22-24.05 w Bornym Sulinowie. gdzie czekać będzie na nas trasa OFF Będzie grubo ciężko i wspaniale. każdy może jechać, choć oczywiście preferujemy tych na cieższych krówkach niż na liściach narazie wszelkie zapisy i ustalenia idą na Łowcach http://advd.pl/threads/226-Oversize?...ull=1#post2115 ale w razie co będę przenosił tutaj
01.04.2015, 13:10 | #28 |
|
generalnie można się.podpinać i odpinać w dowolnym etapie trasy
szukamy też osoby, które chętnie nas ugoszczą u siebie na podwórku czy w stodole.. zapewniamy ciekawe towarzystwo i imprezę.do białego rana dawajcie znać chętnie zmodyfikujemy trasę tak aby do was zajechać
01.04.2015, 14:23 | #30 |
|
Rumpel w tym rejonie planujemy być już w niedziele, poniedziałek.. a przynajmniej w poniedziałek napewno w rejonie błędowskiej