|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
04.03.2015, 11:49 | #1 |
Miasto: gdansk
Motocykl: RD04
Online: 7 godz 2 min 8 s
|
A może wyjazd :)
Cześć wszystkim
od kilku lat jeżdże motorkiem turystycznym i od początku afryka twin była dla mnie kultowym motorkiem wreszcie stałem się jej właścicielem teraz musze ja przygotować na wyjazd i tutaj pytanie dla was czy ktoś byłby chętny na takowy wypadzik myślałem o Mongolii Kazachstan i gdzie koła poniosą wiem wiem daleko ale za to jaka podróż i widoki , moje doświadczenie w turystyce hm co roku na kilka wypadów jeżdże i nie są to wokół komina mechanika tez nie jest mi obca i z byle czego zawsze da się coś zrobić a takie umiejętności się przydają Lubie poznawać ludzi i nowe otoczenie w skrócie podróżuje dużo jak nie motorkiem to samolotem ale oczywiście motorek to jest to nic nie zastąpi godzin na siodełku jeżeli ktoś byłby zainteresowany takim wyjazdem albo ma pomysł na inny z chęcią się przyłącze ps namiot i obozy na dziko to jest to oczywiście jak się da pozdrawiam |
04.03.2015, 12:09 | #2 |
Pomysl na wyjazd to zawsze dobry pomysl. Z tym ze dobrze jest kompanow znac i dobrac sie pod wzgledem stylu jazdy, doswiadcznia. W ciemno tak chcesz jechac z kims kto odpisze?
|
|
04.03.2015, 13:21 | #3 |
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 3 dni 5 godz 10 min 22 s
|
Nie ma z kim jechać to szuka ekipy.. wielu myślę się tak poznało. Jak nie wyjdzie to się pożegnają i każdy w swoją stronę. Życie...
powodzenia |
04.03.2015, 20:54 | #4 |
Miasto: Olsztyn
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 4 dni 12 godz 4 min 12 s
|
co prawda nie Mongolia a Gambia ale odległość podobna, jak zainteresowany pisz
|
05.03.2015, 00:44 | #5 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: NAT
Online: 4 tygodni 1 dzień 5 godz 42 min 8 s
|
napisz trochę więcej o tej Gambii, ciekawe... moze na a, co by nie zaśmiecac stepów mongolskich. (w Mongolii byłem 2 lata temu, przygoda z kategorii niesamowitych!!!)
|
|
|