![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() |
![]()
Hej,
Cos takiego pojawilo sie na allegro: http://allegro.pl/rst-adventure-pro-...425229985.html Moze ktos uzywal i moze podzielic sie opinia? Dzieki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...już nie taki świeży
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Pawłowice - okolice
Motocykl: 1090R; 350EXC; 690R;
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 16 godz 9 min 45 s
|
![]()
Mam. Bardzo sobie chwale.
Kurtka - odpinane rękawy i całe duże (na pół klaty piersiowej i na rękawach) panele wentylacyjne. Duża odpinana kieszeń/torba z tyłu. Kieszeń na pojemnik z wodą. Wytrzymała upały i deszcze. Spokojnie, bez ochraniaczy, zakłada się na zbroje. Spodnie mam Adventure II, II-ka jest bardziej "dopasowana" Nogawki na dole nie są takie luźne, jak te na zdjęciach. Możliwość spięcia z kurtką, duże panaele wentylacyjne na udach. Użytkuje 3 sezon. Nic się nie dzieje. Po wypraniu wyglądają prawie jak nowe. https://www.youtube.com/watch?v=237vfZR6V58 Ostatnio edytowane przez bartol : 19.06.2015 o 10:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Jak kółka to tylko dwa , a jak chcesz cztery - kup dwa motory :-)
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Lancaster UK
Motocykl: 2x RD07A CRF1100 Adventure Sport
Przebieg: 90 tys
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 17 godz 13 min 58 s
|
![]()
Ja tylko ogladalem i przymierzalem , nie mam miejsca na rece , mam dosc mocno ograniczony ruch reki w lokciu. Przymierzyc.
Kolega kupil i ma podobne zdanie jak przedmowca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]()
Ogladales ten konkretny okaz?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jak kółka to tylko dwa , a jak chcesz cztery - kup dwa motory :-)
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Lancaster UK
Motocykl: 2x RD07A CRF1100 Adventure Sport
Przebieg: 90 tys
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 17 godz 13 min 58 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: teraz to Stolica
Motocykl: Suzuki DR-Z 400 E
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 10 godz 45 min 7 s
|
![]()
Mam spodnie i kurtkę. Po tygodniu jazdy w spodniach rozlazła się i postrzępiła wstawka z tego grubszego materiału (od strony kieszeni w spodniach).Więc spodnie pójdą do reklamacji. Kurtka się trzyma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 2 min 5 s
|
![]()
Mam od ponad rok kurtkę RST adventure 2. Używana 5 dni w tygodniu( czasem częściej), nie ma ze zima/mrozy, ze pada, że upał. Ma zylion jakiś bajera funkcji z których nie korzystam, nie zamierzam korzystać, jak również takich o których nie wiem i takie które są mi potrzebne jak świni siodło. Ale kurtka robi. Używana często i dużo również niezgodnie z przeznaczeniem i dopiero ostatnio udało mi sie popsuć zamek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
Zakupiłem, używam i jestem zadowolony
![]() Moje uwagi odnośnie zestawu: - mało kieszeni, - mogła być membrana wypinana ![]() - myślę, że lepsza jest wersja z kołnierzem, jak w nowszym modelu. Myślę, że długo będę używał ![]() Generalnie polecam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
![]() Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
![]()
Onufry, to chyba nie kupiłeś wersji Adventure, bo ona ma wypinaną membranę. Mam taką kurtkę wersja I i ma 3 warstwy.
Może kupiłeś model Paragon, a ona nie ma wypinanej membrany, choć ma kołnierz.
![]() |
#10 |
Moderator
![]() |
![]()
Ja mam Adventure napewno, ale 1
![]() Dlatego różnice. Zastanawiam się czy tego kołnierza nie można zaadaptować od mojej kurtki? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask otwarty. Ktoś używa? | Louis | Kaski | 15 | 21.09.2013 20:55 |
Narzędzia Rothewald - ktoś zna, używa? | sagattic | Archiwum | 11 | 24.03.2013 16:12 |
Rękawice BUSE COOPER...czy ktoś takich używa??? | BartekBBI | Ciuch Afrykańczyka | 0 | 23.02.2009 19:48 |
Dakar Series 2008: Budapeszt-Balaton | wieczny | Kwestie różne, ale podróżne. | 12 | 02.12.2008 14:45 |