|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
17.01.2017, 15:49 | #21 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Jak kto leniwy to na advrider.com wątki o NAT są podzielone tematycznie (gmole, płyty, szyby itp).
|
17.01.2017, 17:18 | #22 |
Miasto: Rudnica
Motocykl: SD04
Przebieg: 30k 25k
Online: 1 tydzień 3 dni 9 godz 28 min 19 s
|
Zamiast banana do Afry to już wątek przeszedł na gmole i jak je znaleźć.
Ja pierniczę, ale kicha, Emek Ty też? A wystarczy tylko po roku w jakimś temacie się wychylić z pytaniem to od razu medal dla "archeologa". Dzięki za info od EX1. Choć jedna pozytywna mimo, że przypadkowa informacja. |
17.01.2017, 18:54 | #23 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Już się poprawiam.
Używam toreb rack-pack Ortlieba. Występują w kilku pojemnościach i łatwo podpasować pod własne potrzeby. Mam 89 i 49L. Dwie kosztują taniej niż jeden rogal, no chyba że Małyszek ale jego szczelność nie budzi mojego zaufania. Podobnie jak produkt Giant Loop, który sam jest wykonany z wodoszczelnej tkaniny ale zamek jest tylko bryzgoszczelny i przy ulewie zawartość przemaka (sprawdzałem). Ortlieb sprawdzony na moto i kajakach. Wody nie puszcza nawet traktowany karcherem a lepszy niż worek bo dostęp łatwiejszy. Polecam. |
|
|