![]() |
#3711 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
W garażu ok. Spróbuj w terenie. Zaraz coś kuwa poginie i tyle. Ja kupiłem paczkę na zapas bo od razu część gdzieś się zawieruszyła.
BTW, zamontowałem wczoraj podwyższenie błotnika i chciałbym cię zapytać czy testowałeś w terenie czy nie palnie w ramę przy max ugięciu widelca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
Byłem z nim na RO nic nie dobija
![]()
![]() |
#3713 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Fakt mada.Wydech Afryki rekompensuje ,takze cenowo braki reszty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3714 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Napierdalacie sie z gieesiarzy ze robia choinki z swoich moto, a wystarczy troche poczytac i okazuje sie iz nie jestescie lepsi, jest identycznie jak z stara. Gmole jedne, gmole drugi, handbary, oslony silnika stelaze, podnozki, blotniki i inne pierdoly. KTM kupujesz i masz wszystko co potrzeba. Jak czytam o kolejnych modyfikacjach to mi przed oczami staja te wysmiewane GS800 i 1200 obwieszone jak choinka TT
Tyle z mojej strony. Afra fajnie jedzie bo ma fajny piec, tu jej zalety sie koncza w moim oku. Jest podobna do starej z jej wadami. W dobie mody na przywracanie klasykow znalazla sposob na wyrwanie konretnej sumy z kieszeni klijentow oferujac moim zdaniem nie za wiele po za dumna nazwa Africa Twin. Czemu nie dali dobrego plastiku normalnej szyby? czemu zawias to dalej kondon? czemu szprychy rdzewieja a mocowanie kufrow choc sprytne to w zupelnosci nie nadajace sie do tego typu moto. Czemu kat potrafi a honda nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
|
![]()
Dubel,to kupiles tego Kata czy nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3716 |
Michał
![]() |
![]()
Jaka jest podstawowa cena CRF ~ 51000?
jaka kat 1090r ~ 58000? To niewielka różnica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Na razie nie bo mi sie rodzina powieksza i kupilem S-Maxa. Ale jak GS pojdzie w swiat to na pewno pomarancza zagosci.Jest tylko jedno ale ze nie potrafie go sprzeda , jak go nie lubie tak go kocham
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3718 |
|
![]()
Z podobnych powodow jak u ciebie tez wybralbym 1290.Ale cena 17tys euro robi wrazenie...Kiedys kupie od ciebie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3720 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
Ja do swojej włożyłem;
płytę pod silnik-700zł kat też tego nie ma w standardzie handbary barkbuster z rdzeniem 450zł-tego też kat nie ma gmole 1000zł No i na tym obowiązkowe rzeczy zamykamy. A to, że ludzie dokładają jakieś wodotryski to już inna opcja. Dla mnie wodotryskiem będzie wilbers na tył, ze względu na wagę i styl jazdy. Taki amor to ok 800eu czyli niecałe 4000zł. Wciąż to taniej niż za 1090 i jest jeszcze jedna sprawa. Hąda będzie trzymać cenę lepiej niż KTM i będzie ją łatwiej sprzedać.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dlaczego lubię BMW, KTMa, Triumpha | Orzep | Inne - dyskusja ogólna | 125 | 23.08.2013 21:28 |