13.09.2018, 23:39 | #461 |
Miasto: Dębica
Motocykl: RD07a
Przebieg: 27k+
Online: 3 dni 10 godz 36 min 47 s
|
[QUOTE=CzarnyEZG;600352...., to złodziejem jest jeden z nas
.[/QUOTE] Wstydź się.... jak możesz tak pisać? Jeżeli ktoś to zrobił to nie jest jednym z nas kapujesz ? |
13.09.2018, 23:56 | #462 |
Unus pro omnibus, et omnes pro uno.
Miasto: Tychy
Motocykl: 990 R, 520 EXC
Przebieg: w km ;)
Online: 1 miesiąc 21 godz 10 min 39 s
|
Ściany mają uszy ...
To przysłowie nie wzięło się z nikąd. Jedna ze ścian słyszała, która ekipa mówiła: wytrzesz szmatką i będzie jak nowy. A w piśmie jest napisane ... po czynach ich poznacie. A tablice rejestracyjne nie kłamią kto skąd przyjechał. Też mam nadzieję, że cudem ktoś znajdzie ten boczek i przekaże Naszemu Sołtusowi. |
14.09.2018, 00:55 | #463 |
Codziennie wypatruję listonosza...
|
|
14.09.2018, 02:21 | #464 |
Autobanned.
|
Dokładnie - nie jest to członek FAT. Każdy przyłapany na przestępstwie będzie zbanowany dożywotnie. Nie ma miejsca na takie akcje. jestem od początku w Białej - NIGDY nie było takiej akcji.... opamiętaj się złodzieju - bo karma do ciebie wróci ... i do twoich wspólników.
14.09.2018, 08:19 | #465 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 3 godz 8 min 21 s
|
Pytanie brzmi, czy to czytają ? Jeżeli ściany mają pewność to sprawę może trzeba załatwić mniej finezyjnie.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
14.09.2018, 08:59 | #466 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
|
Horhe nie leć za daleko....pierwsza Biała była w 2006 kiedy Ciebie jeszcze nie było na forum,
-w 2011 ktoś "pożyczył" z mojej kurtki nową nokię E66 i wysuszył kasę z portfela... śmiem twierdzić , ze nawet w najlepszym stadzie aniołków znajdzie sie diabełek.. pzdr |
14.09.2018, 09:38 | #467 |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018"
Ja pierdolę. Nie udało mnie się dotrzeć (kontuzja nie pozwoliła) ale gdyby ktoś mi podpierdolił coś z moto to ja jebie. Co to kurwa znaczy: „szanowny panie podpierdalaczu proszę oddać albo będziemy smutni”.
Jeżeli znacie dane: tabl. rej., słyszeliście kto i z kim i kiedy gadał to ja nie kumam w ogóle rozkminy. Telefon, 112 i chuj. A jak nie to ludzki wpierdol. Jeśli ktoś komuś, jakimś Śląsku czy innym Pomorzu, zapierdoli motocykl to nagle podnosi się wrzawa: „łapy im poobcinać, gdybym to był ja to bym zajebał” itp. a jak chodzi o nasze podwórko nagle gorące litanie i błagania: „oddaj bo jesteś fe inaczej”. Skojarzyło mi się to z ostatnią konferencją prasową po Misano: siedzi sobie pan czempion Dovizioso i pan jeszcze większy czempion Marquez i mówią: „no Fenati się źle zachował, to było be, ale musimy zobaczyć dlaczego tak zrobił”. Crutchlow siedzący obok zdębiał, a ja razem z nim. Jego wypowiedź oddaje wszystko w temacie i w pełni się z nim zgadzam. https://youtu.be/AaHKhG3Wsak Two pussies and one man. Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
14.09.2018, 11:49 | #468 |
Zakonserwowany
|
Niestety takich akcji było więcej Jarku i dobrze o tym wiemy, my stare pedały, w każdej grupie zajebistych ludzi trafi się złodziej. Możesz z nim pic wódkę a jak przybijesz gwoździa to kasę i telefon wyciągnie z kieszeni i tyle. Nie możesz go skasować dopóki nie złapiesz za złodziejską łapę .
Ale jeśli ktoś faktycznie coś słyszał i wie o która grupę ludzi chodzi to będzie parówą do kwadratu jeśli o tym nie napisze, oczywiście mając pewność i biorąc odpowiedzialność co by kogoś publicznie nie oskarżyć o kradzież .
14.09.2018, 13:18 | #469 |
Autobanned.
|
Byłem ,ale się nie udzielałem ... a to przepraszam, fakt jest fakt, i mimo, że wyjątek to go nie zmienia. Szkoda słów.
14.09.2018, 14:51 | #470 |
Miasto: Łódź
Motocykl: Czym popadnie
Online: 4 tygodni 18 godz 37 min 6 s
|
Czyli podsumowując dyskusję, nie było ogniska, brak wody, Afryk 30 na 100 uczestników, kuchnia się nie wyrabiała, nie było połowy żarcia i jeszcze komuś części z motoru zajebali. Może ten bigos, kaszanki i zestawy śniadaniowe też ktoś ukradł To już chyba rzeczywiście w Białej było lepiej, bo przynajmniej bliżej, a warunki mieszkalne podobne, no może tutaj nieco mniej śmierdziało stęchlizną Ja ze swojej strony, mimo powyższych niedogodności również dziękuję za wspólny weekend i jeszcze raz dziękuję, że moją zgubioną saszetkę znalazł jakiś uczciwy człowiek i zwrócił do hotelowej rejestracji.
|
|
|