![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Centralny Jarek
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: RD07, RD07a, RD07a, LC8, LC4, DRZ, K100, XL600LM
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 4 min 11 s
|
![]()
Dużo osób ostatnio pisało, że wybiera się w Bieszczady. Ja planuję wyjazd w drugiej połowie sierpnia i stąd ten temat.
Proszę o podzielenie się ciekawymi miejscówkami, obiektami wartymi zwiedzenia i ciekawymi miejscami noclegowymi (tanimi) nie wykluczając np jakiejś polany nad rzeką gdzie można się rozbić na noc. Znalazłem w różnych tematach pojedyncze miejsca mnie interesujące, ale po zebraniu wszystkiego w jednym temacie będzie miło wybrać coś najciekawszego z pośród wielu propozycji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Rzeszuf
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 godz 19 min 7 s
|
![]()
ja polecam Zatwarnicę ,spanie już od 22zeta,warunki bardzo dobre,miejscówka ciekawa,piękne widoczki ,i oczywiście właśnie odkryte dzięki kolegom z forum schronisko w Łupkowie c.12 zł,brak prądu i wody bieżącej,ale jakie klimaty,a jak będziesz jechał to daj znać to wybiorę się z tobą,bo ciężko opisać miejsca na polankach
![]()
![]() |
#3 |
Centralny Jarek
|
![]()
na 99% wyjeżdżamy z Bydgoszczy 23 sierpnia, czas wyjazdu około 10 dni
jeszcze jedno wielka prośba o dodanie czy w dane miejsce dokulają się typowo szosowe maszyny, bo większość z moich współtowarzyszy będzie takowymi sprzętami - ale ja ich jeszcze tymi czopkami offroadu nauczę ![]() wojtek jak będziesz chciał to zapraszam, będziemy cały czas się kręcić w Bieszczadack tylko na 1 dzień na Ukrainę do Lwowa chcemy pojechać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
jak lubisz leżeć w trawie i patrzeć w niebo to polecam studenne
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Łódź
Motocykl: RD03
Przebieg: ~70000
![]() Online: 2 dni 19 godz 42 min 28 s
|
![]()
Koledzy wstępnie z żoną się zapisuję na taki wyjazd
![]() Będę pilnował tematu (oczywiście zona powiedziała że jak nie będzie jedyną kobietą) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Gliwice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 13 godz 15 min 31 s
|
![]()
Tutaj:
http://maps.google.de/maps?f=d&sourc...,0.038581&z=15 ...pytaj o Bolka (rodzina)- Załatwi wszystko: spanie (miejsce na namiot lub tani domek), żarcie (prowadzi tam knajpę), łódkę (jak będziesz chciał zabrać jakąś niewiastę na schadzkę ... albo połowić rybki ![]() Ogólnie - piękna miejscówka z podstawową infrastrukturą na zalewem. Dojazd asfaltem. Nie obiecuję ...ale może też się zabiorę. W kupie raźniej. Nie wiem tylko, czy Trampkiem dam radę za czopkami .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Centralny Jarek
|
![]()
Panie i Panowie zapraszam serdecznie do dołączenia się, będzie niezła zgraja.
Ode mnie spodziewam się około 10 osób i 7 motocykli. Niestety wśród tych 7 w teren tylko może wjechać tylko moja Afrynia, bo reszta czopki i turystyki. No czasami jeden kolega się daje skusić i XJtą trochę daje po szutrach i błotsku. Także jak by się ktoś jeszcze dołączył trampkiem lub Afrynią lub innymi szuwaro błotnymi sprzętami to można było by się pokusić o jakiś wypad w bardziej wymagający teren. Co do obecności niewiast to muszę Wasze partnerki uspokoić. Będą kobiety w tym dwie przyjadą solo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Łódź
Motocykl: RD03
Przebieg: ~70000
![]() Online: 2 dni 19 godz 42 min 28 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Rzeszuf
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 godz 19 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() a co do sierniowego wyjazdu to ja jadę 2 osoby ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Miasto: Gliwice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 13 godz 15 min 31 s
|
![]() Cytat:
![]() No ...chyba że ktosik chce spędzić nockę pod dachem a nie w namiocie ...to lepiej zapowiedzieć się odpowiednio wcześniej ![]() Tel do Herr Bolka masz na PW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Miejscówki we Lwowie | Złom | Przygotowania do wyjazdów | 8 | 29.05.2013 12:42 |