|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.06.2021, 19:02 | #11 |
Online: 3 dni 20 godz 46 min 6 s
|
Siema,
Ponieważ mam firmę rekruterską, to jeśli ktoś szuka to niech uderza na PW. Głównie IT, ale mam też stanowiska inżynieryjne i handlowe. |
09.06.2021, 19:19 | #12 |
To ja też wkleje.
https://m.olx.pl/oferta/praca/specja...4-IDKb97R.html |
|
10.06.2021, 22:29 | #13 |
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: zJAWA 350 TS
Online: 5 miesiące 2 dni 15 godz 31 min 19 s
|
U nas w firmie szukają do sklepu firmowego z materiałami ściernymi i narzędziami w Bielsku-Białej.Nie znasz się ma materiałach ściernych - masz pecha trafiasz do mnie na szkolenie 😁
Wiem że miodu nie ma jak chodzi o kasę, ale tragedii też nie. Gwarantuję natomiast świetną ekipę i fajnego ludzkiego kierownika. Oficjalne ogłoszenie z wczoraj: https://pl.indeed.com/praca?l=Bielsk...7a447a992cb78f Jakby kto aplikował niech się na PW odezwie....a ja szepne dobrze słowo komu trzeba. Wysłane z mojego moto g(8) przy użyciu Tapatalka
"Logowanie się na forum jest jak wchodzenie do knajpy za rogiem - zawsze te same mordy przy barze, barman rzuci drwiną a kiblu trochę śmierdzi... Jednak się przychodzi." by Matjas Nie piję alkoholu skażonego....akcyzą. |
22.06.2021, 19:45 | #14 |
Miasto: Bielsko-Biała
Motocykl: zJAWA 350 TS
Online: 5 miesiące 2 dni 15 godz 31 min 19 s
|
Tak więc kolejne ogłoszenia - dwa - może kogoś zainteresują. Obydwa w Czechowicach - Dziedzicach (koło Bielska Białej jakby kto chciał się przeprowadzić w te rejony)
Tym razem w firmie, gdzie pracuje moja żona - czyli konstrukcje drewniane. Generalnie konstruktor wiązarów - może być bez doświadczenia. Mus znać AutoCAD, reszty nauczą. W firmie nie ma owocowych czwartków etc, ale jest spoko ekipa i jak ktoś się zadomowi to nie odchodzi. Oficjalne ogłoszenie tu: https://www.aplikuj.pl/oferta/120827...9dX8_pfeBXreAE Drugie nie wisi na necie - ale poszukiwany jest myślący pracownik do montażu wiązarów. Praca to takie trochę układanie puzzli w wersji dla dorosłych i do tego w 3D. Wykształcenie nie ma znaczenia, liczy się chęć do pracy, umiejętność czytania rysunku technicznego (coby te puzzle właściwie poskładać) i trochę wyobraźni przestrzennej. Aplikować można na adres jak w ogłoszeniu powyżej, można też do mnie się odezwać.
"Logowanie się na forum jest jak wchodzenie do knajpy za rogiem - zawsze te same mordy przy barze, barman rzuci drwiną a kiblu trochę śmierdzi... Jednak się przychodzi." by Matjas Nie piję alkoholu skażonego....akcyzą. |
23.06.2021, 02:48 | #15 | |
Autobanned.
|
Cytat:
, bo brzmi jak reklama….
23.06.2021, 08:40 | #16 |
Online: 3 dni 20 godz 46 min 6 s
|
Wrzucam Ci link na PW, bo dopiero to będzie wyglądało na reklamę
|
|
|