![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Ostrołęka/B-stok
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 godz 12 min 2 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Wrocław (dolnośląskie)
Motocykl: RD07a
Przebieg: 22 600
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 12 godz 10 min 44 s
|
![]() Cytat:
Generalnie bardzo jestem z nich zadowolony i gdybym miał dziś dokonać zakupu, bez wahania wrócił bym do kolegi Hiszpana. ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Cracov
Motocykl: XT1200Z
Przebieg: w gore
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 14 godz 16 min 21 s
|
![]()
Welcome all,
W sobote w Panstwie Hiszpana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 49 min 9 s
|
![]() Cytat:
oczywiscie do jakiejs sily dzialajacej destrukcyjnie ![]() To jest element z blachy 3 mm przed wspawaniem A tutaj juz na miejscu z Pania Spoina wokol Siebie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 6 godz 47 min 59 s
|
![]()
Hiszpan teraz trafiłem na temat.Strasznie mi się podoba twoja robota.Powiedz mi dało by radę zrobić stelaż Do SD-01 Varaderka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Miasto: Pszczyna
Motocykl: CRF1100L DCT + KTM640 ADV
Przebieg: 30237
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 11 godz 24 min 34 s
|
![]()
Daj info tutaj. Ja też chętnie bym się dowiedział o możliwości spasowania do wiaderka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Stary wyjadacz
|
![]()
Hiszpan odpisał że będzie możliwość dorobienia stelaży do Viaderka bo ma w okolicy kogoś z SD-O1. Kufry są naprawdę świetne i podobają mi się niesamowicie.
Jednak cena mnie dobiła tym bardziej że wiem kto robi dwa kufry za 1400 i to naprawdę dobrej jakości.Dwa Viadra z Bielska na wyprawę do Afryki są już w nie przybrane. Co nie zmienia faktu że jak bym był przy kasie to bym te kufry kupił bo są naprawdę świetne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 49 min 9 s
|
![]() Cytat:
Zapewne chodzi Ci o tego typu kufry Nie naglasniam tematu bo nie chce sie nikomu w interes za bardzo wpierd..... Te kufry ktore sprzedaje wymagaja nieco wiekszego nakladu prac ale to najlepiej zobaczyc na wlasne ![]() Planuje mala niespodzianke w zwiazku z Afryka i kuframi do niej moze jeszcze w tym roku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Stary wyjadacz
|
![]()
Nie nie gość robi normalnie z wcięciem i nie takie ciosane jak siekierką
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Miasto: Ożarów Mazowiecki
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 godz 57 min 22 s
|
![]() Cytat:
![]() Kuferki jeżdżą na moim moto już prawie rok. Szczelne, pancerne, wygodne w obsłudze (czyt. zakładaniu/zdejmowaniu) i do tego dizajn miły dla oka. Poza tym sama osoba Michał vel "Hiszpana" to oddzielna historia. Ze świecą szukać równie kreatywnego i otwartego na pomysły gościa. Mój stelaż np. w przeciągu kilku godzin w garażu został dopasowany do niestandardowego obniżonego wydechu oraz ma dodatkowe uchwyty: na tłumik i zaadoptowaną z XJ-ty przedłużkę błotnika. W ferworze twórczej walki "przy okazji" pojawiły się dodatkowe zastrzały przy podnóżkach. Efekt finalny tych kilku godzin w garażu (i wieczornej imprezy u Hiszpana wieńczącej dzieło ![]() ![]() Poniżej załączam kilka fotek - kufrów i samego stelaża - na niepoprawnym tu politycznie BMW R 1100 GS. Gdyby ktoś miał jakieś pytania - walić jak w dym. Pozdrav!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kufry aluminiowe | sizyrk | Wszystko dla Afryki | 13 | 13.07.2012 09:50 |