|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.11.2023, 13:41 | #1 |
Miasto: West Coast
Motocykl: RD07a
Online: 3 dni 20 godz 43 min 14 s
|
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - kufry
Witam szanowne grono forumowiczów. Poszukuje osoby, która wykonała kufry do AT RD07A widoczne na zdjęciach jedyne info, jakie mam to, że najprawdopodobniej pracował dla Holana i ogłaszał się na forum motocyklowym, które było kiedyś na stronie Holana (ale to nic pewnego). I tu gorąca prośba do forumowiczów, może ktoś coś pamięta z zamierzchłych czasów? Jeden z kufrów uległ lekkiemu uszkodzeniu jest cały czas użytkowany, ale trochę drażni oko. Kontaktowałem się już z kilkoma osobami zajmującymi się produkcją i nikt nie chce podjąć się naprawy nie swoich kufrów, więc jedyna nadzieja to znaleźć producenta.
Wyprzedzając podpowiedzi nie są to kufry naszego kolegi z forum PiotraSS. |
24.11.2023, 14:54 | #2 |
Hiszpan? Ale Hiszpan niestety zmarł.
|
|
24.11.2023, 16:52 | #3 |
Miasto: West Coast
Motocykl: RD07a
Online: 3 dni 20 godz 43 min 14 s
|
Nie ja zamawiałem te kufry, wiec informacje jakie posiadam są od poprzedniego właściciela, on również z upływem czasu nie wiele pamięta, tak więc liczyłem, że ktoś rozpozna, jest lub był posiadaczem podobnych. Po twojej podpowiedzi poszperałem troszeczkę na forum i znalazłem kufry Ś.P Hiszpana i faktycznie wyglądają jak sklonowane, tak więc muszę szukać dalej specjalisty od prostowania, ewentualnie nie zwracać na to uwagi i użytkować dalej takie jakie są.
|
24.11.2023, 17:06 | #4 |
|