![]() |
#971 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Odnośnie zaworów to za punkt odniesienia weźcie GSa 1200 do 2010 na śrubkach
![]() Muszę przyznać że wiele rozumiem ale wyjmowanie wahacza do zmiany zdawczej to już grubo. Choć jak tak inaczej na to spojrzeć - przynajmniej łożyska wahacza jest okazja przejrzeć, przesmarować ![]() Ładne te wasze pomarańcze, nie są to raczej maszyny dla mnie raczej ale ładne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#974 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() Moze moto bite, cos przesuniete , nie mam pojecia. Ja mam 1190R jak wyszlo z fabryki i przy wymianie napedu wachacza nie dotykam |
|
![]() |
![]() |
#975 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
Dokładnie. Wczoraj także wymieniałem cały kompletny napęd i bez jakiś dziwnych rzeczy jak odkręcanie wahacza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
GDANSK
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: GDANSK
Motocykl: juz bez afryczki - niestety
![]() Online: 7 godz 41 min 59 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 dzień 17 godz 25 min 10 s
|
![]()
No ja nie tragizuje tylko porównałem zabawę z nim z innymi sprzętami i wychodzi ze Valki mają trochę trudniej bo ciaśniej. Ale jakby dali jeden cm tu i dwa tam to by nie było tych problemów a sam sprzęt niczym by się nie różnił. Ogólnie to ta 11 podoba mi się okrotnie pod każdym względem.
Odnośnie rozrusznika ja mam typ sm17 a więc ten mały i słaby. Ale pasuje do niego sm13 bo od roku 15 go tam wsadzili. Okazuje się że sm13 to występuje w pierdylionie motocykli nie tylko w 1290 gdzie na allegro latają po 500zl. Taki sam jest w cbr 600 f2 i f3 za 50zl bo chodź sm13 to popularna konstrukcja to różni się mocowaniami w zależności kto tam to montował. Cbr ma to samo mocowanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
GDANSK
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: GDANSK
Motocykl: juz bez afryczki - niestety
![]() Online: 7 godz 41 min 59 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#980 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Również dzięki za objaśnienia. Mam obraz już co i jak.
W DL1000 mimo że V i do tego L-Twin 90 stopni to nie ma problemów dużych z dostępami a konstrukcja nader dopracowana i przemyślana z jednym ale... ...w moim obecnym do wymiany żarówki mijania trzeba wyjąć kokpit z zegarami ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wszystko na temat XR 650 L . Wady , zalety, usterki | Franz | Honda - inna niż AT & NAT | 65 | 21.06.2023 16:37 |