|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
Dzisiaj, 09:35 | #1511 |
no właśnie - krótkie i ten plastik jakoś nie wzbudza. trochę jak Dexter z LeroyM, którego już mam
Dzisiaj, 09:39 | #1512 |
Miasto: Monschau / Radoszewice
Motocykl: RD07
Przebieg: 42000
Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 5 godz 59 s
|
Zobacz sobie Proxxon 23946 albo 23956
|
Dzisiaj, 09:49 | #1513 |
to ma być taki proxxon JEŚLI już
https://www.narzedziak.pl/proxxon-kl...3956-8szt.html ale chodzi o to aby były to długie klucze.
Dzisiaj, 10:14 | #1514 |
Miasto: Ze wsi jestem w ZMY
Motocykl: Hunter Cub
Online: 7 miesiące 3 dni 43 min 34 s
|
Jak do warsztatu to kupić kpl. z rączką w kształcie litery T lub L i naciągnąć żółtą lub czerwoną termokurczkę. Łatwiej znaleźć w bałaganie.
Ja wkrętaki ph, pz i płaskie mam tak oznaczone i jest ok. |
Dzisiaj, 10:15 | #1515 |
Miasto: Monschau / Radoszewice
Motocykl: RD07
Przebieg: 42000
Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 5 godz 59 s
|
Ja nie widzialem tak skladanych kluczy, ktore bylyby dlugie.
|
Dzisiaj, 14:05 | #1516 |
a ja właśnie widziałem na YT jak jakiś kolo kręcił taki długim scyzorzestawem imbusów ale świta, że to mogło być za Wodą.
co do kolejnego zakupu to właśnie takie T-Imbusy chcę i te wzmiankowane powyżej przekręcone płasko-grzechotki. Fajne to. Właśnie płaskie klucze mam w rozpierdolu i jakaś zbieranina to jest od lat aczkolwiek... niektóre mają wartośc sentymentalną i mam je od kiedy pamiętam: 14/11 - rozszlifowana przez Ojca, 10 płasko oczkowa od nieżyjącego Kolegi 11 płasko oczkowa po którą musiałem jechać zbiorkomem do Castoramy bo nie miałem jak odkręcić kolektora wydechowego w moim 2CV itd itd... komplet Honiton, który dostałem pod choinkę od śp Teścia... Po odejściu Dziadka odziedziczyłem małego szweda, którym jako dzieciak wbijałem gwoździe. Mój PIERWSZY klucz można powiedzieć fajny nowy komplet jest fajny ale praca starymi kluczami ma swój urok. niezaprzeczalnie.
Dzisiaj, 14:13 | #1517 |
Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
Online: 5 miesiące 1 tydzień 5 godz 27 min 41 s
|
trudno znalezc zestaw T bez kulki na dłuższym z końców. jak szukałem dla siebie to na całej sieci tylko ten zestaw był ostro ścięty z obu stron:
Zestaw klucze imbusowe z rączką na statywie 2-10 mm King Tony 22218MR
Dzisiaj, 14:14 | #1518 |
zawsze można sobie pomóc szlifiereczką
a taki szajs? podoba się dla mnie https://allegro.pl/oferta/jonnesway-...8aAo-VEALw_wcB