![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2020
Miasto: Galway / Rybnik
Motocykl: Adventure Sport 1100 ES
![]() Online: 5 dni 23 godz 39 min 22 s
|
![]()
A ja założyłem Vstream, tą pośrednią wysokość, model 20068. Cudo. Cisza , żadnych turbulencji , dudnienia. Najlepiej wydane 800pln od dawna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Miasto: Jelcz-Laskowice
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 16 godz 43 min 49 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
Ja miałem średniego vstreama w ATAS 1100 przy wzroście 181cm i na ogół był na jednej z pośrednich wysokości więc powinno być dla Ciebie OK. Podobnie jak Ocet też byłem zachwycony!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 3 godz 28 min 53 s
|
![]()
IMG_4442.jpg
Cześć wszystkim , jestem nowy na forum i ogólnie troszkę zielony w temacie więc z góry proszę o wyrozumiałość. Mam Afrykę w Adventure Sports 2024 i ogólnie dopiero zaczynam z nią przygodę. Czy ktoś może doradzić czy opłaca się wymienić na jakąś szerszą i wyższą szybę (turystyczną) . Ogólnie na tej mojej mimo że mam podwyższoną to mocno daje wiatr po klacie itp . Może przez to że po podwyższeniu robią się te kanały … Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
![]()
Jeśli nie masz 190cm+ wzrostu to średni VStream
https://sklep.motomoto.pl/crf1100l-a...nal-cycle.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() Cytat:
Dzięki za podpowiedz. Mam niecałe 180cm , ta średnia będzie dobra na ten rocznik modelowy 2025 , bo oni coś przeprojektowali z owiewkami . Fajne te szyby, a tej najwyższej nie polecasz ? Ta średnia jest dostępna z tego co widzę tylko w tym dymionym kolorze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
![]()
Jak weźmiesz najwyższą to będziesz przez nią patrzył, a średnia pasuje idealnie, że nie wieje w kask a patrzysz nad szybą. Jeśli nadal by Ci wiało od dołu po kasku to kup nietoperza. Nie wiem co do czego pasuje, można sprawdzić na stronie producenta:
https://www.nationalcycle.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 21 godz 3 min 13 s
|
![]()
Jeżdżę ze średnią vstream. Jest delikatnie dymiona. Na tyle delikatnie, że można spokojnie jechać w nocy i patrzeć przez szybę. W dzień na pierwszy rzut oka nie widać że szyba jest dymiona. Średnia pozwala patrzeć przez szybę jak i nad szybą (regulacja szyby, regulacja siedziska). Jakość wykonania szyby sztos.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
|
![]() Cytat:
Dzięki za podpowiedź . Sprawdziłem na stronie producenta i pasuje do mojego rocznika. Czyli komfort podróży jest lepszy od jazdy na fabrycznej szybie? Wezmę pewnie tą średnio dymiona jak radzicie chociaż wolałbym tą przeźroczystą . Szkoda że nie robią w średnim rozmiarze takiej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytat:
Dzięki sprawdziłem i pasuje do mojej. Na fotach jest też fajna wizualizacja jak to zawieksza komfort jazdy , a skoro Wy polecacie to musi być super . IMG_4468.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ostatnio edytowane przez Dzieju : 09.04.2025 o 06:10 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
a jest jeszcze jakaś alternatywa do Vstream? Chodzi o podobne właściwości i żeby nie była jednak dymiona
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szyba turystyczna jaka? | LegacySVX | Wszystko dla Afryki | 40 | 17.06.2022 22:06 |
Szyba turystyczna do RD03 | p@wel | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 24 | 02.02.2019 16:49 |
jaka szyba turystyczna i gmole do RDO7a ?? | wojtalek | Wszystko dla Afryki | 8 | 02.04.2014 20:56 |
szyba turystyczna vs. deflektor | Stachu | Wszystko dla Afryki | 35 | 23.04.2009 00:03 |