Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki

Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania!

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 16.04.2010, 17:20   #15
tomkow

tomkow's Avatar

Miasto: Wrocław
Motocykl: RD03
tomkow jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 37 min 52 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Uriel Zobacz post
Te szyby będą pasować do RD03? Ja w mojej mam jakieś strasznie zużyte truchło z popękanymi mocowaniami i tylko czekam na dzień gdy mnie zdekapituje.

Szukam czegoś w miarę wysokiego bo mam 195cm. Pogodziłem się już z tym że będzie mi waliło w pysk bez deflektora, ale chciałbym się móc schować za szybą jak się lekko zgarbię :-)
Jak kupisz wersję do RD03, to będzie pasować - tak jak i u mnie. Jak pisałem na 3 stronie - nawet z deflektorem Kuby nie do końca daje radę (mam 190). Może gdyby ja jakoś spionować bardziej?...

Z ostatnich jazd wyszło, że najciszej mam przy otwartej przyłbicy - z szybki robi się kolejny chyba deflektor. W desperacji zakupiłem jakieś sportowe okulary, żeby chronić oczy przed obiektami latającymi i chyba będę w tej kretyńskiej konfiguracji latał na dłuższych trasach.

Krótką szybę miałem wcześniej, targało klatą, ale kask dobrze pracował w czystej strudze. Kto wie, czy po nieuchronnym popękaniu MGG nie wrócę po prostu do tej opcji...

Ostatnio edytowane przez tomkow : 16.04.2010 o 17:25
tomkow jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania