![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Czas żeby założyć nowy pościk
![]() Wczoraj z Diverkiem byliśmy na zlocie - XII rajdzie 100 mostów ![]() Na tyleeeeeeeeeeeee chłopa i motorów zajełam 2 miejsce ![]() ![]() ![]() A były tam takie sprzęty że ho ho ![]() A ja na "łysych" oponkach po błocie,glinie,krzaczorach dołach i po polach ![]() ![]() Co niektórzy przy zapisywaniu mnie wątpili że ukończę rajdzik - mam nadzieję że miło później im się wypisywało dla mnie dyplomik ![]() ![]() Obydwoje staneliśmy na podium hehe ja 2 miejsce a Diverek 3 więc troszkę prezentów nazbieraliśmy że nie było już miejsca na motorze ![]() A najśmieszniejsze w tym wszytkim jest to że ja egzamin zdałam miesiąc temu na kat. A ![]() Super były konkurencje np. bieganie w slalomie na nartach , bieg na czas, zagadki , rajd jak najbardziej mi się podobał, mam nadzieję że za rok uda nam się znowu pojechać ![]() [IMG] ![]() Ostatnio edytowane przez Brunetka : 19.07.2010 o 00:08 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co na Wrzesien 2013 na 2 pierwsze tyg. | Beny | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 18.04.2013 22:46 |
Regulator Napięcia - pierwsze oznaki agonii...? | piotr_3miasto | Układ elektryczny i zapłonowy | 46 | 31.12.2009 00:49 |