|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.09.2010, 13:39 | #30 |
Miasto: Zielona Góra
Motocykl: 950 SE
Online: 3 tygodni 4 dni 9 godz 36 min 30 s
|
Mam 194 cm, najpierw do seryjnej szyby założyłem deflektor od Kuby - wiało i waliło w kask, później od Wd60 - to samo. Zacząłem zastanawiać się nad MRA tą z regulowaną długością ale najpierw postanowiłem przetestować MGG. I muszę powiedzieć że z MGG z deflektorem słyszę w końcu silnik i póki co jest to najlepsze rozwiązanie. Ale nie jest tak różowo ponieważ MGG jest miękka i po jeździe na autostradzie zauważyłem że opór powietrza dociska szybę do tripa i szyba się rysuje, a może niedługo nawet pęknie. Trzeba założyć jakieś gumki w tym miejscu. Nie jeżdżę w terenie i nie przewróciłem się z nią jeszcze ale nie mam podstaw nie wierzyć kolegom twierdzącym że MGG jest krucha. Tyle że kosztuje 140 zł a nie ponad 100 euro (MRA). Pozdrawiam
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|