|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.09.2010, 20:24 | #11 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 6 dni 2 godz 31 min 38 s
|
W zasadzie to nie wiem gdzie to umieścić , ale skoro tutaj jest o przednim zawieszeniu to chyba można tutaj. Jako niezadowolony w zawieszenia próbuję coś z tym zrobić , rozwiązania są co najmniej trzy jeśli nie więcej. Pierwsze chyba najbardziej kosztowne kupujemy Ohlins'a i mamy nadzieję że będzie dobrze, drugie już podawałem w jednym z tematów o BMW , trzecie znalazł syn ale wtedy byłem w szoku po wypadku i do mnie nie dotarło,znajduje się tutaj http://store.ricorshocks.com/Product...-20-1001GSTWIN
Nie wiem co jest to warte ale wymaga najmniej pracy i zachodu ze strony laika. Po rozmowie z kolegą padła też sugestia o zmianie oleju w lagach . Jeżeli chodzi o ten amerykański produkt to jeszcze dzisiaj rano nie można było go zamówić do naszego kraju , bo nie było w rozpisce takiego kraju jak Polska. Po moim pytaniu dlaczego otrzymałem nawet odpowiedź " Hi Marek, I added poland to the shipping data base. Thanks, Brian" Jakby ktoś chciał coś sobie kupić do swojego motocykla to wpisując w miejsce "coupon code" advrider można liczyć na 30% (było wcześniej 50 %). Pytanie podstawowe czy warto. PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |