|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
03.06.2011, 02:47 | #11 |
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 143000
Online: 3 dni 8 godz 8 min 26 s
|
Jaca GDA i Carlos - piszę tutaj aby była spójność informacji. Jeśli ktoś chciał bym przekazać mi coś co nie powinno iść to forum to PW. Jaca GDA możemy tak zrobić jak mi napisałeś, ale ja mam na tyle specyficzną pracę i okres w życiu iż ciężko mi się umówić na wiążącą godzinę. Mój nr telefonu to 503-333-818, Jaca GDA podeślij mi swój, najszybciej będzie jeśli zrobimy konferencję (ja mogę do wszystkich zadzwonić na raz). Tutaj godzina mi lotto, byle nie wcześniej niż 10:00. Z GPSem nie wiem w sumie jak jest - Wojtek bardziej się orientuje (dołączymy go do konferencji), ogólnie to chyba działa, ale nie wiem czy mapy się same przełączają. Jak coś to mam też jakieś papierowe, ale ich jeszcze nie otwarłem. Z tego co wiem to możliwe że mogę załatwić wydruk mapy papierowej w kolorze, format w zasadzie dowolny - jeśli by była taka potrzeba, tylko nie wiem czy jest - ale tak czy siak potrzebne są do tego dane! Mapę Rumunii posiadam dokładną drogową i w GPSie rastrowa też działa. Właśnie sobie przypomniałem w GPSie nie działa mapa Ukrainy rastrowa (rastrowa czyli ta w skali 100.000 na Ozim). Wydaje mi się iż trzeba przemyśleć kwestię dojazdu Carlosa i Jaca, ja z Wojtkiem wyjeżdżamy z Krakowa wiec mamy bliżej. Uogólniając pytanie jest zasadnicze - o której możecie od siebie wyjechać ? Jeśli ktoś może wyjechać np dzień wcześniej to z noclegiem w Krakowie nie ma problemu. Czy jeśli możecie wyjechać 10 po robocie, dokąd jesteście w stanie dojechać ? Może punkt wspólny nie w Krakowie a w przypadku wyjazdu na Uk. gdzieś po drodze ? Zastanowicie się bo to od Was zależy - ja w dniu wyjazdu mogę ok 11-12 się zbierać.
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|