Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.06.2011, 09:47   #1
randal 76

randal 76's Avatar

Motocykl: nie mam AT jeszcze
randal 76 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
Domyślnie Majówka za tysiaka UK,RO,MO [2011]

YO
Plan tegorocznej majówki był bardzo prosty ,jak najwięcej km za tak niewiele
Cztery dni 1600 km po Ukrainie Mołdawii Rumuni

W rolach głównych Sławek,Randal,MIsza,Hbertmały,Kasia i Czosnek,, AFRICA TWIN ,LC8
Scenariusz Garmin
fotografia Sławek,Randal
muzyka ?
dzień 1
Ruszyliśmy z dolnośląskiego po południu w stronę Soliny na miejscu okazało się że pole namiotowe nieczynne
Misza wpadł na pomysł aby rozbić się na polanie i w już o 2 w nocy mieliśmy pierwszego offa na szczęście na wstecznym za pomocy czołówek udało się zaparkować i przespać .
Sobota rano budzę się sam rozglądam się za Sławkiem, myślę sobie pewnie chrapałem i mu nerwy puściły ,po chwili chłop wraca upier... i mówi że był nad wodą na spacerze ale w drodze powrotnej wpadł w błoto tłumaczył się że musiał dokładnie tamę z bliska obejrzeć
OKI to ruszamy z Soliny w stronę Ustrzyk Dolnych tam zostawiamy Kasię i Czosnka oraz zrzucamy sprzęta z lawet i lecimy na przejście graniczne .
Tutaj na przejściu nie mogę opisać co widziałem ....
Szybkie tankowanie i lecimy już w stronę Kamieńca Podolskiego ,Garmin prowadzi idzie dobrze piękne szutrówki z których od czasu do czasu wyłazi asfalt słońce świeci upał po kolana a my ile fabryka dała dzida!!!! walimy do bólu ,mała przerwa na placki i dzida dalej moment chwila i byliśmy w Kamieńcu.
CDN.

Uwaga tylko dla dorosłych

Ostatnio edytowane przez JARU : 28.12.2012 o 17:08 Powód: dodaję termin wyjazdu
randal 76 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania