|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.04.2012, 18:19 | #1 |
Motocykl: RD04
Online: 5 dni 15 godz 8 min 46 s
|
przekażnik rozrusznika - pali kostkę!
Witam! Szukałem ale nie znalazłem podpowiedzi na forum. Mam Afryczkę i Varadero. W XL1000 pali mi ostatnio bezpieczniki a dziś kostkę przy bezpieczniku do rozrusznika. Kostkę stopiło porządnie i sam bezpiecznik choć się nie przepalił. Grzał się pewnie dłuższy czas.Podpowiedział by któryś z kolegów co może być przyczyną bądź jak ja ustalić. I raczej na chłopski rozum bo z elektryki żarówki wymieniam. Pozdrawiam.
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|