|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
06.07.2012, 10:34 | #1 |
Zlot koło Zambrowa- Zaproszenie
Wiem , że już późno ale się też niedawno sam dowiedziałem ale może ktoś nie ma jeszcze planów, nie ma gdzie się w weekend podziać, nie liczy na nic szczególnego, lubi tradycyjny klimat zlotów ogólnych, ma ochotę napić się i pogadać wieczorami (nie koniecznie ze mną ) a w niedzielę np. strzelić małą traskę to zapraszam w okolice Zambrowa.
Nic szczególnego na zlocie raczej nie będzie - raczej tradycyjnie, choć chłopcy z KMM Żubr starają się zaskoczyć czymś nowym co roku. Ja będę w piątek wieczorem na 1-2, max 3h i w sobotę przyjadę po pracy (ok 19-21) na całą noc W niedzielę jak dam radę to traska P.S. Będę miał alkomat dla tych co koniecznie musza wyjechać przed 9AM Serdecznie zapraszam w imieniu swoim i KMM Żubr z Zambrowa.
Wygląd | |
|
|