|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
27.02.2013, 00:53 | #1 |
Miasto: Poronin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 52tkm
Online: 1 tydzień 4 dni 5 godz 25 min 26 s
|
jaki tył dopasować do Trailmax'a?
Cześć. Z racji faktu że juz dwa dni mieliśmy na "+" i śnieg powolutku znika musze pomyśleć o oponie na tył. Teraz mam założone opony Dunlop Trailmax takie jak na foto poniżej, powolutku już mi się kończy tył, przód jest jeszce ok.
Wiem że już jest cieżko dostać tę oponę i dlatego zastanawiam sie na dopasowaniem jakiejś innej o podobnym przeznaczeniu (link do specyfikacji opony) http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/...road/index.jsp Główne założenie to jazda po asfalcie tak z 70% , jednak lubie pojezdzic poza drogą. W naszych rejonach jest dużo podjazdów i zjazdów, raczej błotnisty i kamienisty teren, piasków brak. Mam kilka typów MITAS E-07 (podobno sliskie na mokrym asfalcie), HEIDENAU K60 SCOUT( odpadajace kostki), ewentualnie Tkc 80 ale to już wersja mało ekonomiczna bo na tył i przód. Jeżeli macie coś do zaproponowania proszę o podpowiedź, pozdrawiam/ |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|