|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
02.01.2014, 09:28 | #1 |
Okucia do kufrów
Hej.
Jako, że zima zapasem a lepienie bałwanów z gliny już mi się nudzi postanowiłem wraz z kolegą moim mającym nieco dośwadczenia w rzeźbie w amelinium ulepić kufry do Królowej. Zatem do rzeczy - gdzie mogę kupić okucia do kufrów (chodzi mi o te chroniące narożniki) Dodatkowo napiszcie jakie zawiasy zamknięcia i sposoby mocowania do stelarzy polecacie (jeżeli ktoś nam pomorze nie będziemy wyważali otwartych dzwi) Pozdro i z góry dzieki za pomoc.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam Ostatnio edytowane przez CzarnyEZG : 02.01.2014 o 11:52 Powód: a bo mi kazali |
|