Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka

Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 18.04.2014, 15:05   #11
nev

Miasto: Łódź
nev jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 1 godz 7 min 4 s
Domyślnie

Ja mam taką kamerkę:

http://www.bullethd.pl/bullet_hd_pro_1080.htm

To co o niej mogę powiedzieć to to że:
- nagrywa ładne filmy w jakości hd (https://www.youtube.com/watch?v=ifngS3TS0Wo), ma tryb robienia zdjęć (nie próbowałem bo uważam za zbędne)
- bateria wedlug instrukcji powinna trzymac jakieś 1.5h ciągłej pracy, niestety moja wytrzymuje jakieś 50 minut. W zestawie są dwie, łatwo zamienialne. Można kupić dodatkowe jeśli ktoś chce.
- Ma fajny, opływowy kształt, nie czujesz ze masz coś na kasku (mam ją z boku kasku)
- W zestawie masz komplet mocowań, niestety niektóre z nich pozostawiają nieco do życzenia. Np. mocowanie 360 stopni owszem jest obrotowe, ale poprawnie można je zablokować tylko w 3 pozycjach Ale jak ktoś lubi majsterkować to można sobie z tym poradzić.
- Kamerkę włącza się dobrą chwilkę. Jeden klik na 2s żeby ją wystartować, a potem kolejny klik żeby zaczęła nagrywać. Plus jest taki że kamera za pomocą wibracji "mówi" Ci w jakim jest stanie. I wibracje to można poczuć nawet jadąc powyzej 100 km/h. Dodatkowo można dokupić sobie włącznik bluetooth, jeśli komuś przeszkadza grzebanie ręką przy kasku w trakcie jazdy.
nev jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania