|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.05.2014, 12:33 | #11 |
Miasto: Poznań
Motocykl: RD03
Przebieg: dużo
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 dni 9 godz 50 min 23 s
|
Wczoraj, kolejna tym razem mała porcja prac nad
Stalowy oplot na tył, inne poprowadzenie przewodu by nie dobijał do wahacza, prowadnice i odpowietrzenie. Hamuje jak szalony Nowa instalacja pod migacze i tylny set, wywaliłem peszel bo strasznie ciężko się z nim operowało. Migacze już zamontowane 10W od KTMa, z przodu takie same. Teraz muszę zmienić przerywacz bo jest pod 2x21W... Mam parę rożnych koncepcji na tył, załatwiłem różne ogony, m.in od Kata, nic mi nie pasuje. Rama główna w AT jest tak poprowadzona że za siedzeniem błotnik od innych sprzętów wygląda po prostu śmiesznie, idzie za wysoko i wygląda jak wieśtuning. Także na razie zostawię oryginalny, ma swój uro, dodatkowo plastiki po spawaniu i lakierowaniu powinny pomóc. Bagażnik wjedzie w formie płyty alu lub ten po proszkowaniu. Czego szukam, może mi podpowiecie: 1. gmoli i stelaży pod bagaż do RD03 - jakaś ładna robota najlepiej forumowa 2. deflektor na czaszę, niski widziałem że ktoś na forum to składa sam... Pod koniec tygodnia jedziemy dalej z koksem...