![]() |
#22 |
![]() |
![]()
Nie miałem okazji jeździc w Neotecu ale mam C3 i moje spostrzeżenia, poparte tymi napotkanymi na przykład na adv.com są takie, że kask jest dobrze wykonany, bdb materiały, JEST cichy, fajna blenda, super, że mżna latac z podniesioną szczęką w gorące dni...
ALE moja europejska głowa chyba nie nadaje się do końca do tego kasku gdyż po jakimś czasie.. około 300km ze..ście ciśnie mnie w czubek głowy. jest to opinia podzielana przez wielu uzytkowników... może jestem jajogłowy ale dam mu jeszcze jeden sezon szansę. jeśli się nie ułoży niestety z niego zrezygnuję i przesiądę się na starszego/tańszego Multiteca lub po prostu znowu kupię Horneta, który był NAJwygodniejszym kaskiem jaki miałem. Jeszcze wtedy paliłem i w zasadzie musiałem go ściągac tylko na fajkę. Gdyby nie fakt, że trza coś zjeść w ciągu dnia ![]() ![]() MNIEMAM, że Neotec ma podobny kształt wnętrza kasku jak Hornet. Tak więc nie zawsze wydając fortunę na kask możemy oczekiwać, że będzie on dla nas wygodny. Dla porównania jednak mam również w domu szczękowego Nolana z górnej półki i ZAMKNIĘTY jest tak głośny jak mój C3 z otwartą szczęką ![]() matjas