|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
22.09.2014, 11:07 | #11 |
trampkarz emeryt
|
Opcje są dwie - dziś w paczce od madafakingesa dostanę lagi od RD07, zaciski i przewody hamulcowe. Więc mogę dokupić półki i założyć po dorobieniu sztycy, będzie kompleny zawias z Afryki z większymi tarczami czyli lepszym hamowaniem przy mniejszej masie niż AT. Powinno to być fajne.
Druga opcja to zostawienie lag trampka, dołożenie progresów lub słynnych intiminatorów które ponoć załatwiają temat miękkiego przodu. To też rozważam - bo mam przednią zawiechę w bardzo dobrym stanie, z nowymi tulejami ślizgowymi i bez żadnych luzów. Wtedy szpeje na przód od RD07 sprzedałbym dalej. Jak poskładam i potestuję tył to zobaczę. A wracając to wahacza...sierota ze mnie kolega mechanik jak mu opowiedziałem o problemie zapytał - a czy u Ciebie przypadkiem jarzmo nie robi także za dystans? i czy je założyłeś? No własnie nie założyłem... Pozdr zimny |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|