Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > Inne - dyskusja ogólna

Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.02.2015, 19:43   #1
PszemekADV

PszemekADV's Avatar

Miasto: Zabrze
Motocykl: nie mam AT jeszcze
PszemekADV jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 dni 20 godz 24 min 2 s
Domyślnie Tani w zakupie i w eksploatacji turysta dla statecznego goscia.

Witam Panowie. Jako iz uwazam to forum za forum profesjonalistow to zadam tu pytanie dotyczace xjoty.
Oto mam znajmoego ktory jezdzil na gs500, fazer, honda dominator i ostatnio nic. Teraz rozglada sie za czyms tanim w zakupie i w eksploatacji. Szuka tak zwanej okazji. Wiem na tym wychodzi sie roznie.

Gosc jest wysoki lekko zbity ale nie gruby. Cos kolo metra 90 bedzie mial. Szuka czegos zeby z zona podrozowac po okolocy. Wiec ma byc wygodnie i nie musi byc szybko.

W pierwszej chwili pomyslalem o tdm 850. Tuaj wizualnie wszystko super. Silniki o zawieszenia dobre. Ale czy silnik tam chodzi tak nerwowo jak w fazerce? Fazerka szybko poszla w odstawke z kuli wlasnie takoej sportowej charakterystyce.

Ale tez przyszla mi na mysl Yamaha xj 600 - 900? Motocykl tani w zakupie i w eksploatacji. Tylko jak taki fryblas bedzie tam wygodnie podrozowal? Jak oslona przed wiaterem? Wieje tam mocno?

Ten drugi typ pasuje rowniez bardziej w zakupie bo xjota tansza. Wiecej zostanie na doinwestowanie.

Ma mozliwosc ktos weryfikacje tych ogloszen:http://olx.pl/i2/oferta/yamaha-xj-60...ml#:2322cb43f1
Ta widac zmeczona chyba ale z tej ceny idzie urwac

http://olx.pl/i2/oferta/yamaha-xj600...ml#:2322cb43f1

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania