![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Miasto: Lublin
Motocykl: Transalp 2001
Przebieg: 98000
![]() Online: 4 godz 42 min 57 s
|
![]()
Dzięki wszystkim za wpisy i porady.
Songo, dokładnie o to mi chodzi -> po czterech latach walki z terenem za pomocą poczciwego trampka 650 uznałem, iż jestem nie w porządku wobec niego targając go po takich chaszczach i dziurach no i wobec siebie walcząc z 250 kilową maszyną a nie współpracując. Dlatego też postanowiłem zostawić sobie poczciwinę na dalsze wypady a panachać siebie i maszynę w innym układzie/poziomie współpracy. Chce lekkie, zwinne i małoawaryjne moto, które wrzucę na przyczepkę i wywiozę na 2-3 godzinne wypady w wymagający teren. Dodam, że jestem użytkownikiem - nie mechanikiem = żarówkę wymienię ale luzów zaworowych nie sprawdzę, zresztą chce moto jeździć a nie w nim grzebać. Prócz tego będzie to moje pierwsze moto o takiej charakterystyce i nie chce przeceniać swoich umiejętności. DeeRZeta wydaje mi się, że w pełni mieści się w moich wymaganiach -> chyba, że się mylę? |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
A moze taki hardcor na urlop | dj.1 | Kwestie różne, ale podróżne. | 17 | 05.04.2011 14:53 |
Czy taki zestawik miał kto, może warto?? | PiotrTMC | Archiwum | 5 | 13.03.2011 23:38 |