|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.04.2008, 12:23 | #11 |
Motocykl: RD03
Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 45 min 31 s
|
Super było - Ja niestety musiałem wczoraj opóścić po angielsku Wasze najzacniejsze towarzystwo gdyż czasem trzeba i w domu pomieszkać. W każdym razie, jak zwykle warto było, choć na te kilka godzin w piątkowy wieczór się spotkać. Wczorajsza droga do domu to samotne 400 km. w ciągłej ulewie ale grzały mnie wspomnienia i nie do końca odparowany z organizmu ... W każdym razie szacunek dla organizatorów i wszystkich obecnych /Wasilczuk + małżonka i grupa autochtonów WIELKIE BRAWA/ DZIĘKI za MEGA WYPASIONĄ IMPREZE
Ps. Z uwagi na szkodliwy dla kory mózgowej charakter działania alkoholu zwracam się z prośbą do szczęśliwego znalazcy butów OXTAR /kolor czarny z chyba białym napisem/ o kontakt na tel. 600 831 641. Żeby jasne było: to nie moje buty bo Ja swoje cały czas na przeszczepach miałem ale Jasia, którego do Jasła dowiózł wraz z motorem Adagio na pace i który teraz żałobe po swoich butach i moim orginalnym zestawie kluczy serwisowych nosi hehehehehe - w każdym razie w sprawie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" za wszelkie info wdzieczny dozgonnie będę aaaaaa i mam nadzieje, że drugi komplet kluczy wrócił w ręce właściciela czyli Motomaniaka a moi współlokatorzy dostali sie jakoś do domku nr 32 - za wszystkie utrudnienia w imieniu detergentu ze szklanego opakowania PRZEPRASZAM |