|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
24.12.2015, 00:31 | #21 |
Miasto: Myślenice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 8 godz 26 min 50 s
|
Chłopie czego byś nie załoźył jak wjedziesz w błoto będziesz leżał. Za cieżki sprzęt i tyle. Także szykuj się na off road raczej w suchych warunkach, gdzie oryginalne opony też dadzą radę.
Co do Mitasow to obiechałem na nich Maroko. Na szutrze super, na krótkim odcinku ichniejszego zajebiście śliskiego błota była walka o przetrwanie, na suchym asfalcie super, na mokrym asfalcie przy niskiej temp. ślisko jak cholera. Podsumowując cena do jakości super, jestem zadowolony. Edit. W moim przypadku to były Mitasy E07 z E09 nie miałem do czynienia. http://www.oponytanio.pl/cgi-bin/rsh...s=1&ID=froogle Ostatnio edytowane przez Nynek : 24.12.2015 o 11:39 |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|