|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.03.2016, 13:35 | #1 |
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
Tankcover RD04 i RD03 - zamówienie do kaletnika magika
Maciej dał znać, że gumy z haczykami ma już u siebie, czyli w PL będą na Święta, wobec tego otwieram nowy wątek, aby zapisać się na realizację tankcoverów do RD04 i RD03 - tylko do tych modeli mam wymiary.
Tutaj opis i zdjęcia jak wygląda na żywo http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=26001 Wpiszcie się na listę oraz napiszcie jakiego koloru mają być. Chciałbym zlecić już wykonanie pierwszych sztuk, aby Maciej co jest w UK, mógł sobie odebrać zaraz po Świętach, a może i z innymi się kaletnik-magik wyrobi. Nie wiem czy będą wolne haczyki do sprzedaży (zamówiłem 20 sztuk), więc w pierwszej kolejności chcę je wykorzystać na zrobienie tankcovera, czyli mamy na 5 sztuk "skór" na bak. Lista wygląda na razie tak: 1. Kici - 2 haczyki 2. sagattic - tankcover RO03 3. maciej33 - tankcover RD04 ? 4. Artur ntv - zainteresowany RD03 ? Zapraszam innych chętnych. Cena 300 zł + 10 zł za 1 haczyk (potrzeba 4)= 340 zł + dostawa 20 zł W razie pytań dzwońcie 5 0 jeden 133 66 jeden
|
|