|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.06.2016, 01:47 | #29 |
Miasto: Nowy Tomyśl
Motocykl: RD07a
Online: 2 tygodni 4 dni 4 godz 27 min 33 s
|
Postanowiłem się wkleić z trochę innym tematem dotyczącym zębatki przedniej, aby nie zaśmiecać forum nowym wątkiem.
Przy wymianie wałka musiałem wiadomo zakupić nową zębatkę. Nowa przednia zębatka- wszyscy polecają Pan Hondę i tak zrobiłem. Końcówka roboty, moto do odbioru i dziwny telefon Pana mechanika, myślałem że to kolejna baja aby kolejny raz przesunąć termin ale fotki przesłał. Okazało się że nowy łańcuch DID VX pasuje ładnie do tylnej JT i bardzo średnio do przedniej Pana Hondy. Telefon do Rambo, zdziwiony mocno także ale porządna firma i za dwa dni miałem JT z tłumikiem. Przednia JT pasowała bez problemów. Czy ktoś wcześniej miał podobne problemy z przednią zębatką? |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|